[]

film adı soruyorum gelin

en az bi 6-7 sene olmuştur izleyeli. fazla bi şey hatırlamıyorum. film güzel bi film de değil aslında ama hep aklıma gelir adını bulup rahatlamak istiyorum sadece izleyeceğimden değil. neyse:

adam mimar. karısı da hamile. bi proje için falan şehir dışına çıkıyor. yolda bi kamyon sıkıştırıyodu sanırım (buradan tam emin değilim ama bi şeyler oluyo kamyonla ilgili) bu da kamyonun üzerinde hatalıysam ara tarzı numarayı arayıp şikayet ediyor.

neyse adam şehir dışına çıkıp dandik bi yerden oda tutuyodu. sonradan o kamyoncu bunu nasıl buluyorsa buluyordu da başına bela oluyordu. bi gece gelip ayak parmağını kırıyodu.

işte yaptığı projeyi işverene götürünce projeyi bi açıyolar ki çiş var üzerinde meğerse fareler işemiş hep.

aklımda filmin en önemsiz yerleri kalmış ama başka da bi şey hatırlayamadım.

bu detaylarla bulana oha diyecem.

 
due date olabilir mi?


  • edaydin  (23.02.12 17:48:58) 
hee seyrettim ben bunu... (bu kadarla bıraksam modlar siler, o yüzden şu linki göndereyim de sailemesinler...)

wondersphere.blogspot.com
  • anonimyususer  (23.02.12 17:50:32) 
@edaydin yok ya due date değil tabii ki.
@anonimyususer oradaki filmlerin arasında yok sanki. ben daha önce imdb'den aratmıştım architect filmleri arasından yine bulamamıştım ya. enteresan.

  • xenophobe  (23.02.12 18:06:58 ~ 18:07:05) 
living in peril,
www.imdb.com

  • bunubenyazdim  (23.02.12 19:56:39) 
Living in Peril evet. Şunu bulmuştum ben de tam; movies.tvguide.com


  • godo je dosao  (23.02.12 19:59:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.