Giriş
(7)

diyetteyken kabizlik cozumu:(

mexicanfood
sevgili duyurucularyaklasik 15 gundur rejimdeyim, ama sorunum su ki sabahlari kuru kayisi yememe ve bunun normal zamanlarda gayet ise yaramasina ragmen simdi yaramamasi.ne onerirsiniz, ne iyi gelir bu siskinlige?
sevgili duyurucular
yaklasik 15 gundur rejimdeyim, ama sorunum su ki sabahlari kuru kayisi yememe ve bunun normal zamanlarda gayet ise yaramasina ragmen simdi yaramamasi.
ne onerirsiniz, ne iyi gelir bu siskinlige?
0
mexicanfood
(23.02.12)
nasıl bir rejim yapıyorsun bilmiorum ama bakliyatı azaltıp sebze yemelisin.
0
neira
(23.02.12)
elma suyu soğuk
0
nasilya
(23.02.12)
keten tohumunu günlük ezerek yada ronda da çekip tüket günlük hazırla çünkü bence bozuluyor. bu arada bende de benzer sorun vardı bu da tam çözmedi ama yardımcı oldu.
0
gostak
(23.02.12)
sürekli değil ama(alışkanlık yapmaması için) 2-3güne bir form çayı içebilirsin doğadan formun 6kayısılı olanları çok etkili.
0
hukukcu6
(23.02.12)
aktivya olur, sıvı şeyler tüket bol bol su iç, çorba iç ekmeksiz, dahda olmadı zeytinyağı iç ne diim. :D ozamanda cırcır için çözüm aramay gelirsin bak demedı deme:D
0
expressive
(23.02.12)
her güne bir activia. kayısıydı incirdi yağdı falan bi süreden sonra etki etmez onlar. rejim boyunca activia yersin. rejimden sonra bırakırsın.
0
rosebush
(23.02.12)
elma sirkesi ic suya bir corba kasigi karistirip. hem zayiflarsin da
0
waterhardeningsteel
(23.02.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.