[]

Doğalgaz sayacına mühür vurdular

Selamlar öncelikle.Şimdi efendim biz İzmit'te oturuyoruz.1 aylık falan bir faturamız vardı bunu arkadaşım dün fatura ödeme merkezinden ödedi.Ancak bu oçları hala sisteme geçirmemişler bunu ve az önce mühürü vurdular sayaca.Bu oçları da şu an kapalı olduğu için ve telefonları açmadıkları için bir bok yapamıyoruz.Soruma gelirsek şimdi biz bu mührü kaldırsak burdan ne olur?Yarın halledicez zaten herşeyi.




 
ceza yersiniz o mühürü gelip kendileri acıcaklar.


  • rurouni  (22.02.12 19:03:13) 
kim takar yalova kaymakamını diye bir laf var arkadaşım kaldır gitsin birşey olursa haberim yok dersin falan filan tabi bu benim fikrim. Bu sogukta oturulur mu yahu.


  • matnokta  (22.02.12 19:04:33) 
cezası ne kadardır peki bunun 5-10 lira bi şeyse açıcam direk.


  • mesa  (22.02.12 19:06:00) 
prosedürlere bakarsak ne cezalar öderiz ne cezalar hemde... O mühür kendiliginden düştü diyelim yine mi arkadaş ödeyecek cezayı ?


  • matnokta  (22.02.12 19:07:05) 
Hatta az önce arkadaşım çarşıya gitti adamın cep telefonunu esnaftan falan bulmak için bulmuş adamı açıkmış herhalde hala.Adam demiş ki bunu biz bankaya iletiyoruz onların ödemesi lazım falan filan.Yarın sabah direk halledicem demiş.Yarın bu ödendikten sonra adamlar gelip direk açacak mı peki bu doğalgazı yoksa biz mi çağırıcaz?


  • mesa  (22.02.12 19:09:10) 
fatura ödeme merkezleri ne yazık ki bazen bankaya geç iletebiliyorlar..Bir de doğalgaz mühürü metaldan birşey olması lazım..Su sayacı gibi kolay sökülmez diye düşünüyorum


  • werderweremem  (22.02.12 19:31:31) 
siz kendi gaz şirketinden ödemediniz sanırım. fatura ödeme merkezi gibi bir yerden heralde gidip de şirkete faturayı ödedik ondan söktük falan demeyin sökmeyin mührü. o faturacının götünden kan alın..


  • mr fusion  (22.02.12 19:34:46) 
benim de 3 aylık birikme sonucu doğalgaz sayacına mühür vurmuşlardı. Kırmızı bi aparat vardı onu takmışlar. Açıkçası kimseye bişi demeden o aparatı çıkarıp doğalgaz kullanmaya devam ettim. Ayrıca faturaları ödedikten sonra kimse açmak için tekrar gelmedi. (yer istanbul bu arada)


  • Laodike  (22.02.12 19:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.