[]

erasmus-interrail-isveç?

merhabalar,

biz 4 kişiyiz ve şu an isveç'te erasmus için buluyoruz. gezi için kişi başı 1000€ paramız var ve bu parayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.

aklımızda şimdilik şu var:
2 sefer yapacaz. ilk seferi 10 günlük berlin-prag-amsterdam, ikinci seferi de 10 günlük araba kiralayarak ispanya sahil şeridini dolaşıp yüzüp-güneşlenmek olarak düşünüyoruz.

sizce ne yapalım, siz olsanız nasıl bi plan yaparsınız? interrail falan her türlü teklife açığız.

şimdiden teşekkürler

 
www.hostelworld.com
de.hostelbookers.com
www.statravel.com buralardan birinden önce 1 hostel bulun.

Sonra otobüs, tren ya da www.mitfahrgelegenheit.de buradan birinin arabasiyla gidin. Araba kiralamak pahaliya mal olur. Ispanya da hirsizlik cok oluyor özellikle.

1000 € ile Evliya Celebi gibi gezersiniz. Cok rahat yeter. Berlin cok ucuz ( 5 yil kaldim her yarini bilirim)

Amsterdam da Central Station civarinda cafeler vs. hersey cok pahali iyi ce gezin.
Ben hep Mc Donnalds dan falan yemistim. Cok ucuz Hamburger 1 €.
Ve Amsterdam da ki en saglam Hostel www.flyingpig.nl Yer bulursaniz orada kalin. Aksamlari eglence mükemmel.
  • caks  (22.02.12 15:18:02 ~ 15:20:53) 
teşekkürler caks.

bizim için özellikle rotayı çizme kısımı şu an için çok önemli. isveç çıkışlı bi gezi için yardımcı olabilir misin? :3
  • ferishtah  (22.02.12 15:26:26) 
böyle bir gezi için mutlaka uçaklara da bakılmalı özellikle ryanair gibi firmalara. her nekadar interrailden ayrı para ödemek durumunda kalınsa bile, nerede uçak ucuz bileti bulunursaa oraya gidilebilir. rotayı da biletler belirlemiş olur böylece..


  • anonimyususer  (22.02.12 15:32:27) 
ideali, isveç prag uçak bileti ile tura başlamak ve amsterdamdan geri dönüş.


  • anonimyususer  (22.02.12 15:35:52) 
almanya için mitfahr kraldır alternatifler (saat filan uymazsa)
bi grup bileti var (5 kişiye kadar 30 euro civarı ödeniyor) deutche bahn'ın sitesinde hangi eyaletin bileti ne kadarmış bakabilirsiniz.
prag a berline vs otobüs de çalışıyor berlinbuslinies di galiba bilet almadan da biniliyor şoför kesiyor bilet ama bajaj için ekstra 1 euro alıyorlar
  • niye ama  (22.02.12 15:42:44) 
wishes, öğrenci feribotuyla rigaya gideceğiz. ününü duyduk baya :3
niye ama, berlin-prag ve prag-amsterdam otobüs biletlerine gece baktık hatta abartıp fiyat aldık.
anonimyususer, biz de bu şekil düşünüyoruz ama baya zorlandık dün gece. bir de uçak bileti fiyatları malesef hava ısınacağı için artmış.

daha önce bu işi yapmış arkadaşlar kendi rotalarını söyleyebilirlerse çok iyi olur.
  • ferishtah  (22.02.12 16:19:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.