[]

Jolly jokerde yeni türkü dinlemek

Saygideger destinacilar;
Sevdicegimle jolly joker istanbulda yeni turku konserine gideyim diyorum ama sozlukte 1 tane iyi yoruma rastlamadim. Cok kalabalik olmasi, ses, mekan kalitesi gibi guncel bilgileri ogrenebilirmiyim.

Vip dusunmuyorum. Gitmeye deger mi?

 
kesinlikle hayır


  • erostrada  (22.02.12 12:58:30) 
Her gittiğimde kendi kendime ''bi daha buraya geleni si...sinler'' şeklinde söz veriyorum. Fakat bazı istisnai durumlarda gitmek durumunda kalıyorum senede 1-2 kere de olsa çünkü bazı müzisyenleri sadece orada dinlemek mümkün oluyor.

çok kalabalık balık istif konser oluyor, ses düzeni genelde konserin ortasına kadar çok kötü oluyor sonra zaman içerisinde biraz düzeltiyorlar ya da benim kulağım alışıyor bilmiyorum. Kalite olarak fena değildir öyle it kopuk falan olmaz en azından.
  • 9uncu nesilim ama para bende  (22.02.12 13:51:47) 
f/p oranı çok düşük bir yer. bir kere çok dar, doğru düzgün müzik dinlenecek bir yer değil. keyif almak çok zor.


  • holydreamer  (22.02.12 18:15:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.