[]

Sehir Disina Kargoyla PS3 yollamak Nasil

Alet pahali. Sehirdisindan bir arkadasa sattim yarin kargoya verecegim ancak giderken ya kirilirsa ya da kutusuna birsey olursa alici istemezse. Kargoyu alici odeyecek ve fiyatinin uygun olmasini istiyor. Nasil gondereyim. Anlattigim durumlari nasil engelleyebilirim. bu konuda hangi sirket iyidir.

PS3un kendi kutusundan baska bir paketleme yapmama gerek var mi


 
kargocular biraz sert davranabilir. bunu önlemek için yumuşak malzemelerle yanlardan, alttan, üstten destekleyin. makine ortada kalsın. kolinin üzerine de KIRILIR diye not düşün ya da DİKKAT diye. büyük harfle. birşey olmadan gider.


  • iddaaci  (21.02.12 20:47:18) 
baloncuklu naylonla makıneyı sar. bi de kutuyu sar.


  • bryan fury  (21.02.12 20:55:48) 
kendi kutusunun içinde straforları vardır nasılsa kırılmasını engellemek için. bence üzerine ekstra bir paket gerekmez, bir kağıda sarılıp yollanır. en fazla kutusu zarar görebilir. onu da istemiyosan başka bi kutunun içine gazete kağıdına filan sarıp koyabilirsin.


  • kediebesi  (21.02.12 20:57:09) 
EDIT? bu ba;ka kutulari karo ;irketi verir mi/ Orada paketleyecekler mi bir daha.


  • excusez  (21.02.12 21:01:16) 
cihazı balonlu naylona sar. biraz büyükçe bir kolinin içini nalburlarda satılan strafor levha ile kapla( kutu içinde kutu gibi olsun) sonra cihazı straforların içine koy yanında üstünde altında vs kalan bütün boşlukları kağıt naylon vs ile doldur. koliyi kapat dışını da naylona sar üstüne de kırılacak diye etiket yapıştır.( bu yöntemle çok çok pahalı cihazlar gönderdim kargoyla)


  • mr fusion  (21.02.12 21:02:54) 
kargocular başka kutuları parayla satıyo ucuz olmadığı gibi boyunu tutturmak da bir dert olabiliyo bence kendin bulsan daha iyi olabilir.


  • kediebesi  (21.02.12 21:05:48) 
biz, bildiğin iç organları ortada bir elektronik devre getirttik yaklaşık 1000km mesafeden, sorunsuz teslim aldık. gönderen, koli malzemesinden ufak bir kutu yapmış, içindeki devreyi pıtpıtlı ambalajla sarmış, kutunun içinde kalan boşlukları da aynı malzemeyle doldurmuş. ups ile göndermiş bu arada.

en az iki tecrübemden biliyorum ki, örneğin aras kargo çok özensiz. ne kadar paketlesem ve uyarsam da gönderilerim hasara uğramış olarak ulaştı.

sadece kendi kutusuna güvenme bence. bulabiliyorsan bakkal-marketten uygun boyutta bir koli temin et ve kutusuyla birlikte onun içine yerleştir. ayrıca kutunun içindeki parçaları tek tek sar ve kutunun içinde kalan boşluklara gazete vs ile dolgu yap ki birbirlerine zarar vermesinler.
  • manuel mandalina  (21.02.12 21:07:17) 
Aynen aynen aras kargoyla ne kadar çalıştıysam hepsinde 1 sıkıntı çıktı ya ya hasarlı gelir ya hiç gelmez ya şubeye gelir. yurtiçi kargodada mesela eleman geliyo kapıya *mcık ne zile basma var ne kapı tıklama var kapıya yapıştırıyo geldik sizi bulamadık şubeden alınız oldu dedim bi fırça bastım şubeye varıp ne bu her seferinde aynı muhabbet adam mı kandırıyonuz siz evden adım atmıyoruz çok önemli bişi bekliyoruz muhabbete bak dedm ya ama değişen yok aynı tas aynı hamam.


  • mehdix  (21.02.12 22:08:18) 
Otobüsle yolla çok el değişmesin.


  • IPaRSI  (21.02.12 23:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.