[]

aprilia capanord (motorcu sözlükçüler bi bakıverin)

bu aletler neden muadillerine göre daha ucuz? parça fiyatları mı uçuk? çok mu yakıyor? servisleri mi yok?
www.sahibinden.com



 
ahaha :D olabilecek butun olasiliklari soylemissin hocam aslinda. bir kere parcalari cok pahali diye biliyorum ben. aslinda cok pahali degil de yine de pahali diyelim. yakiti hakkinda bi bilgim yok. ama sonucta hacmi yuksek makine. servisleri de obur markalarinkine nazaran cok yaygin degil.


  • osuruklu  (16.08.08 19:20:35) 
sayi olarak piyasada azlar ve buna bagli olarak yedek parca pek getirilmediginden parca sikintisi oluyor.
her ne kadar satmak icin motor alinmasa da birgun degistirmek istersen satisinda sikinti yasarsin. kendi gozumle gormedim ama kaza olmadan sasesinde sorun yasayan oldugunu duydum.
suzuki dl 1000 veya 650 v-strom bi de honda varedero ya bakmanda fayda var.
  • iceberger  (16.08.08 22:19:01) 
Biraz araştırdım fakat istediğim bilgiyi bulamadım. Bu motor karbüratörlü olabilir. Bende de 600cc karbüratörlü motor var, enjeksiyonlulara göre çok yakıyor ve özellikle soğuk havalarda çok zor marş basıyor.

Onun dışında aprilia güzel motosiklettir, fakat artık eski teknoloji motosikletler cazip gelmiyor. Ha sen bir motosikleti alıp Paris Dakar yapmayacaksın. O yüzden illa karbüratörlü motosiklet almaya gerek yok.
  • sheba and the albino girls  (16.08.08 22:24:05) 
teknik ozellikler ile ilgili www.ikitekerim.com

bide yedek parca sorunlariyla ilgili www.motosiklet.net soyle bisiler buldum

93 model pegasso kullandim 2 sene kadar biraz fazla yakmasi disinda hic sorunum olmadan 85000 km de sattim yaklasik 20.000km kullandim
  • iceberger  (16.08.08 22:49:51) 
Benim bir arkadaşım geçtiğimiz sene 2003 model honda africa twin almıştı 11.000 ytl ye aksesuar fln yoktu.ama türkiyede 10 tane varmış sanırım.bence aprillanın fiyatı çok ucuz değil.şimdi sor sen olsan alırmıydın diye?biraz manyak olduğum için habire orası burası kırılıcak ne bileyim o olucak bu olucak bende honda alırdım sanırım.sonuçta parçası fln kolay bulunur servis ağıda geniş.
yine sanırım enduro motorlarda bi kaç marka var tutulan. honda, ktm gibi...

yok yau motor çok güzel gözüküyo alırdım ben bunu
  • omer460  (17.08.08 09:20:54 ~ 09:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.