[]

Football Tycoon'da nasıl para kazanılır ki?

transfer borsasında gördüm. milyon liralar dönüyor.. iyi de bu adamlar nerden buluyor bu kadar çok parayı.




 
scugnizzi nin dediği gibi tamamiyle sans.tabi birde oynadıgınız liglere gorede sponsor gelirleri degısıyor.ornegın 1.ligde oynayan bir takım stadyum reklamlarındangelirlerinden atıyorum 150 milyar alıyorsa 3.ligde oynayan takım 15 milyar alıyor.

ayrıca oynadıgın liglere gore stadyum gırıs ucretlerınde cogalıyor.yanı mesela 3.ligdede 20 milyona gırıs yaptırırsın ama 300 kişi gelir.1.ligde 20 milyona full dolu oluyor stad..
  • isott  (16.08.08 20:19:38) 
siteye ilk gün kayıt olanlardan değilsen 1. ve 2. lige çıkman imkansızdır. bu nedenden dolayı sponsor gelirlerinden yüksek mevlalar kazanamazsın. ancak sürekli genç yetenek aratarak bulduğun iki yıldızlı ve turuncu yıldızlılara bireysel antreman yaptırıp satarak para kazanabilirsin. bu arada iki yıldızlı ve turuncu yıldızlı oyuncu aramada şansının artmasını istiyorsan gece sistem yedeğe alındıktan sora arama yap. yani: 23:30-02:00 gibi bazen 6 bazen 7 bazen 8ve 9 puanın gidecektir. 6-7 puan alıyorsa sistemde çok oyuncu var demektir. buda şansını arttırır.


  • wertyu  (16.08.08 21:24:05 ~ 21:24:36) 
@wertyu:

siteye ilk katılanlardan olmanın avantajı nedir? siteye ilk kayıt yaptıranlardan biriydim ama hiç oynamadım. şimdi bugün kullanıcı adımı unuttumla uğraşmayıp yeni hesap açtım. eski kullanıcı adımı ve şifremi bulup onunla oynasam ne değişmez?
  • mevta  (17.08.08 00:54:25) 
@mevta:eğer yeni hesap açtıysan 1. ve 2.ci lige çıkman imkansız. ama 3.cü ligi biraz zorlayabilir ama oda imkansız gözükyor. siteye ilk gün kayıt yaptıranların yerleştirildiği en kötü grup bile amatör ligde 30-40lı gruplar. o kayıt yapanlar bütün sezon kötü bir lig geçirse bile düşeceği en fazla 10 bilemedin 15 grup. zaten binlerce grup olduğundan oyunda sonradan kayıt olanların üst liglere çıkması imkansız. ancak zevk için oynamak isteyen olursa oynar,hedieler alamaz. ...


  • wertyu  (17.08.08 16:41:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.