[]

trafik cezası sorusu

kamera ya da radardan yazılan hız cezası(durdurup yazmadılar) hangi adrese gelir? ruhsattaki adrese mi yoksa ikametime mi ulaşırlar?




 
ikamete. adrese dayalı nufus sistemıne gectik


  • bryan fury  (21.02.12 13:44:14) 
ikamete nasıl gelsin yahu? şöförün de mi resmini çekip adresini buluyorlar?
aracın kayıtlı olduğu adrese, ya da ruhsat sahibinin ikamet adresine gelir.

  • cakabo  (21.02.12 13:52:15) 
araç sahibinin ikamet adresine geliyor yani dimi?


  • aspo  (21.02.12 13:56:34) 
ruhsatta yazılı olan adrese gider, eminim son kararım.

aracın kayıtlı olduğu kişi ruhsatta yazan adreste oturuyorsa mr tebessum'ün dediği de doğru olmuş oluyor otomatikman. ama benim dediğim de doğru olmuş oluyor.

arabam benim üstüme, evli değilken aldım ve ruhsatta ailemin adresi yazıyor, değiştirmedim. lakin evlenince ikametgahımı eşimle oturduğum adrese aldırdım. adrese dayalı zikinde yeni evim gözüküyor, seçimlerde oyumu yeni evimin orada kullanıyorum, lakin trafik cezalarım annemlere gidiyor.
  • kibritsuyu  (21.02.12 14:28:41 ~ 14:29:00) 
valla elemanin birinin cezalar bizim adrese geliyor, ilginc.


  • lutah  (21.02.12 15:41:40) 
ikamet adresine ulaşır. trafik polisinden öğrendim bunu ruhsatımdaki adresi değiştirmeye gittiğimde ikamet adresine yollanıyor cezalar boşuna ruhsat yenileme parası verme dedi bana.


  • kanikaynayangencler  (10.07.12 16:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.