[]

Dersimiz Tunceli

Sevgili dostlar

Tunceliyi o kadar merak ediyorum ki... Kimle tanıştıysam ordan hep beni etkilediler. Sevdiğim insanlar hep oralı diyebilirim... Ama bir siyasettir gidiyor. Ayırıyorlar bizi hep.. Peki Tunceli ye bisikletle bir kaç arkadaş tur düzenlesek nereleri gezmek gerekir. Nerde yiyip içmek gerekir. Bi arkadaşımla fikri paylaştığımda bana öyle saçma şeyler söyledi ki yok taşlarlar bilmem ne.. Hevesimizi kırıyorlar... Bi akıl verin


 
pibba pacca gelinlikle türkiye'den geçip gitmek istediğini bana söyleseydi, ona tecavüz edilip öldüreceğinin 100% garantisini verirdim.


  • salak oldugum icin burdayim  (20.02.12 23:56:47) 
taslayacaklarsa istanbul'da taslarlar. bisikletle mi gidersiniz bir bilenle mi bilmiyorum ama pertek'e gidin. onceden catisma bolgesiydi gerci simdi ne durumda bilmiyorum.


  • elxa  (20.02.12 23:58:19) 
ben gittim de açıkçası gezecek hiçbir yer bulamadım.


  • kutsal bilgi kazani  (21.02.12 00:00:54) 
güzel yer
gidin görün
özellikle pülümer ve ovacık
  • primetime  (21.02.12 09:30:31) 
eyvallah, çekinilecek bir durum olarak görülebilir ancak korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Böyle bir iddiayı dillendiren insanın yeterli cesarete sahip olduğunu tahmin ediyorum. Ulaşabileceğiniz, Tunceli'ye sık gidip gelenlere danışarak bir rota belirleyebilirsiniz. Festival zamanına denk getirirseniz, epey rahat edeceğinizi sanıyorum. Şehrin nüfusu bir anda 3-5-10 katına çıkıyor. sadece merkez değil, köylere kadar yayılıyordur o coşku, böylece birlikte gezecek insan bulmakta da zorlanmazsınız.


  • hınzırpaşa  (21.02.12 09:52:29) 
birader nesinden etkilendin bilmem benimde tuncelili arkadaşlarım var hiçbirinden etkilenmedim ne erkek ne bayan. taşlansanda git gez toz ayrı mesele. ayrıca tuncelinin kızları hiç güzel değil.doğuda bile daha güzelleri var izmirin kızları daha meşhur aslında:)


  • muhafazakar_rockci  (25.02.12 09:48:58) 
Munzuru kesinlikle gör, hatta iç. Bu arada taşlama falan olmaz gayet iyi insanlar yaşar orada, öyle katı amcalar yerine şeker dedeler vardır. Taşlarlar diyen fena halde başak geçiyor ya da zekasından şüphe et. Gidip mezar taşları vardır, onları gör, oldukça ilginçtirler üzerlerinde farklı işlemeler olan mezar taşlarıdır bunlar. İlginç simgeler falan vardır üzerlerinde. Ayrıca koç mezar taşları vardır. www.kenthaber.com
Düzgün baba türbesine gidebilirsin, hikayesini dinleyebilirsin. Munzurunda hikayesini dinlemeyi sakın unutma gittiğinde. Pertek kalesini görebilirsin, urartulardan kalan kale kalıntılarını görebilirsin. "Ağlayan kayalar"ı görebilirsin. Mercan vadisinin yukarısındaki buzul göller ve ovacığa doğru indiğinde kaynayan gözeleri görürsün. Urartu mimarisine ait olan mağaraları görebilirsin. Milli parka gidersin, doğa yürüyüşü falan yaparsın. Öyle işte ya baya gezersin, güzel yerdir.

  • Harpp  (25.02.12 10:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.