[]

**acil**blackberry rehber

merhaba,

blackberry bold 9000 telefonum var.yarın nokia c7 ile takas yapacağım ama telefonun kendi hafızasına kayıtlı telefon numaraları var.netten araştırdığım kadarı ile bu telefonlarda sadece sim karttan telefona aktarma yapılabiliyor, telefondan sim karta yapılamıyor.yapılsa bile sim kayıt hafızası dolu zaten.

şimdi bu telefon numaralarını nasıl yedeklerim ki yarın elime geçecek olan nokia c7 de kullanabileyim ya da ona da aynı numaraları aktarayım.

bi yardım allah rızası için +rep.

 
google sync diye bişey vardı.. ordan google'a gmail'e ordan bi dosya şeklinde masaüstüne ordan da bi şekilde ebesininkine.. anlıyo musun beni ?

istersn bi gmail hesabı oluştur adı yedekalcam@gmail.com olsun google sync'le oraya yedekle.. ordan ötesi kolay

veya blackbeery 'nin kendi programından windows adres defterine sync oluyodu sanırım..

neyse ben vazgeçtim.. bb'nin amk
  • levo_legend  (20.02.12 22:56:28 ~ 22:59:59) 
-Blackberry Desktop Manager!i bilgisayarına kur.
-USB veya bluetooth ile BB'yi bilgisayara bağla.
-Sync/Eşitleme türünde bi menüsü olacak sol üstte (sildim unuttum şimdi neresinde tam.) ona bas.
-Sync menüsünde, Eşitleme yapacağı yeri Windows Contacts olarak göster.
-Eşitle!
-Windows contacts'ı kontrol et, oraya tüm rehberin gelmiş olması lazım.
-Windows Contacts klasöründe Export ( Dışa aktar olabilir burası) seçeneği ile tüm rehberini vCards yani .vcf türü dosyalara çevir.
-Blackberry cihazını çıkar, Nokia efendiyi tak.
-Nokia PC Suite'den Rehber kısmını aç, Import ( içe aktar olabilir burası) seçeneği ile daha önce oluşturduğun rehberi buraya at.
-Sol aşağıda eşitleme işaretine bas.

Teselli notu: Blackberry'siz dünyaya hoş geldin.
  • gerenkyok  (21.02.12 19:16:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.