[]

kulaklık alacağım önerileriniz?

earphones* alacağım. önerisi olan?




 
bu kulaklık işinin ucu sonu yok ama ben sennheiser cx300-ii precision kullanıyorum memnunum. elbette daha iyileri var ama fiyatlar çok uçuyor bunun ötesinde. bu fiyat-kalite dengesi iyi bir model. en ucuz darty'de buldum.


  • theos ek mekhanes  (20.02.12 21:29:39) 
merhaba,
bass sesleri seven biri iseniz ve kulakiçi istiyorsanız cx 300 uygun, ancak daha doğal sesleri seviyor veya rock/jazz dinlerim diyorsanız o zaman başka öneriler olmalı. fiyatına göre grado, koss, shure gibi modellere bakmak icab eder, illa sennheiser ise yine dengeli sınıfta mx55 önerilebilir.
selamlar.
  • ohtararan  (20.02.12 21:43:08) 
akg'yi de göz ardı etme. quincy jones serisi mesela...


  • elsanin mecnunu  (20.02.12 21:43:16) 
@elsanin mecnunu unuttuğum birkaç marka olabilir ama haklısın akg unutulacak bir marka değildi.


  • ohtararan  (20.02.12 21:52:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.