[]

kisa ve oz : gecici olarak fenalardayim,nasil iyi olayim?

gurular, grip oldum,sevgilim bay okuzle kavga ettim moralim bozuldu,regl oldum sancim var,bulundugum ev cok soguk,karnim da acikti,parasizlik da sikti...bedenimi ve ruhum icin aksama kadar beni oyalacak ne yapayim daha iyi hissetmek icin? 2 saattir 1 erkek 1 kadin izliyorum oyle aptal aptal...




 
Disari cikip dolas yuru oyle amacsizca ya da modern family izle


  • skywalkeremre  (20.02.12 14:08:41) 
öncelikle sancınız da olsa sıkıca giyinin, ayaklarınıza kalın çorap giymeyi ihmal etmeyin.
sonra dışarıya çıkın, en yakın aktara doğru biraz yürüyüş yapın. aktar evin dibindeyse yolu uzatın azıcık!

aktara vardınız; elma kurusu, ıhlamur, karanfil, tarçın alın.
eve gelip bunları demleyin. yanına da kızarttığınız ekmek ve peynirle kahvaltı yapın. karnınız da doysun. aç aç oturulmaz.

regl sancısı varken biraz yürüyüş iyi gelir. hem havanız değişir, hem de acınız azalır. ıhlamur da içinizi ısıtır, sakinleştirir. üstelik toplasınız 5 tl ancak tutar.
  • balik kraker  (20.02.12 14:09:10) 
öncelikle grip+regl ağrısıyla savaşalım.öncelikle sıcak su torbanız var mı bilmiyorum ama yoksa icat edeceğiz demektir. bir miktar suyu ısıtın. artık kettle olur, çaydanlık cezve olur, musluktan akan suyun en sıcak hali olur. bir şekilde ısıtın. sonra da pet şişelere (yarım litrelikler ideal olur) doldurun. ama ağzına kadar doldurmayın. azıcık boşluk bırakın. üzerine de kazak ya da havlu sarıp karnınıza ve ayaklarınızın altına koyun. sıkı sıkı giyinin. hava soğuk. grip de var madem dışarı çıkmayın. biraz ısındıktan sonra ağrı hala geçmediyse evin içinde biraz dolanın. yavaş yavaş yapılan yürüyüş gibi aktiviteler ağrıya iyi gelir. sıcak sulara sarındıktan sonra zaten ağrı da biraz hafifleyecektir. evde varsa kitap okuyun. yoksa biraz uyumayı deneyin. uyku moral bozukluğuna iyi gelir. rüzgar gibi geçti de scarlett'in uyguladığı yöntemi de öneririm. yatağa yatın ve kendinize sizi üzen herşeyle yarın ilgileneceğinizi ama bunun için önce uyumanız gerektiğini tekrarlayın. evdeki malzemeler nelerdir bilemiyorum ama sadece 2,3 parçadan bile sizi doyurabilecek şeyler çıkabilir. ağrı hafifleyince bu konuyla da ilgilenin.


  • kedili madam  (20.02.12 14:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.