[]

Macbook pro almaya niyetim var ama nereden?

Türkiye'den alacağım bunu baştan söyleyeyim. Almanya'dan da alma şansım var, hatta orada yaşıyorum aslında ama Türkiye'de tax free yapınca fiyat farkı pek kalmıyor + burada taksitle alabiliyorum o yüzden İstanbul'dan almayı düşünüyorum.

Amerika seçenek değil.

istanbul bilişim'in fiyatları biraz daha iyi geldi bilkom'a göre.

bakmam gereken başka bir yerler var mı?

İstanbul'dayım, ve tax free için sanırım mutlaka mağazadan almam gerekiyor, internetten alışverişte tax free kuponu veren yer yok sanırım.

şimdiden teşekkürler.

 
merhaba,
vatan kampanyasından eşime 3300 liralık macbooku 2470 liraya almıştık, %25 leri bekleyebilirsiniz vaktiniz varsa.
selamlar.
  • ohtararan  (19.02.12 21:37:16) 
evet yazmayı unutmuşum, 10 günüm falan var aslında almak için. yine de çok teşekkür ederim.


  • burfak  (19.02.12 21:44:55) 
vatan'da bu h.sonu %25 indirim olur büyük ihtimalle. nerdeyse her h.sonu yapıyorlar.


  • pragmatist kedi  (19.02.12 22:02:41) 
vatan'a baktım ama bir macbook air bir de i7'li bir macbook pro modeli var ki bu da beni aşıyor.

acaba haftasonları bahsettiğiniz kampanyalarda bundan farklı modeller olur mu? yoksa bu modelleri mi indirimli satarlar. air'de zaten şu an indirim gözüküyor.
  • burfak  (19.02.12 22:43:27) 
belli olmuyor bu. ben de vatandan bu indirimle bilgisayar aldım. ama 1 hafta sonra benim aldığım bilgisayar hiç kalmamıştı. 1-2 hafta sonra tekrar stoklara girdiğini gördüm. yani önümüzdeki h.sonu istediğiniz mac'lerden gelmiş de olabilir. olmayabilir de. siz diğer alternatifleri de inceleyin yine de. vatana'a bağlanmayın.


  • pragmatist kedi  (19.02.12 23:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.