[]

PHP kurulum

öncelikle merhaba. php, mysql vs. her şeyimi aylar önce web tasarımın w'sinden anlamıyorken kurmuştum. (hala çok anladığımı söylemek haksızlık olur)

komple bir wamp olarak değil de hepsini ayrı ayrı indirmiştim.

.htaccess çalışmıyor, pek önemsememiştim en başta.
Ancak curl_init(); de undifined hatası verince anladım ki bu iş böyle gitmez.

Bana, şöyle gerizekalıya anlatır gibi anlatan en kullanışlı php'yi yükleme linki lazım. Ama dediğim gibi gerizekalıya anlatıyor olması lazım. Eğer mysql'i değiştirmem gerekirse o da sorun değil ama gerizekalıya anlatır gibi kurulumu anlatmalılar. Ve hiçbir bilgimin gitmeyeceğinden emin olmalıyım. (gerçi sql kütüphanesi ve scriptlerimi yedeklerim tabiki de)

O yüzden tüm fonksiyon ve kütüphaneleri kullanabileceğim bir php versionunu paket olarak ya da tek başına yüklemem için yardımcı olur musunuz?

 
xampp kursan hepsi içinde gelse rahat rahat kullansan?

kendi yazdığın scriptlerin yedeğini al (db tablolarında) sonrasında xampp kurulumunu yap mis gibi sorunsuz kullan üstelik phpmyadmin köpeğin olsun.
  • angelofdeath  (18.02.12 10:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.