[]

linkteki gitarı nasıl bilirsiniz?

başlangıç seviyesindeyim, ilk gitarım. nasıl bilirsiniz? nasıldır?
www.ibanez.com



 
HH manyetik yerine HSH öneririm. Yani ibanez grg170dx.


  • gozyakansakiz  (18.02.12 03:31:37) 
Bir öneri

Baslangic bile olsa kendine iyi bir gitar al. Müzik de "bununla baslayayim sonra daha iyisini alirim" mantigi ise yaramaz. Cünkü iyi bir enstrümandan aldigin o tini senin istegini arttirir daha cok haz alirsin. O kadar param yok diyorsan vasat sifir bir gitar alacagina 2. el iyi bir gitar ya da vasatin üstünde bir gitar al.
  • caks  (18.02.12 04:19:42 ~ 06:31:02) 
www.ibanez.com
Bu çok daha mantıklı olacaktır...

  • edaddy  (18.02.12 10:29:45) 
@lord randal

Iyi bir gitar'in net bir cevabi vardir.

Gibson les paul iyi bir e-gitardir
Akustikde ben martin gitarlarini cok begenirim.
Ama bunlar cok pahali bunlari alsin demiyorum. Temel prensip olarak;

El sapi iyi kavrayacak.
Cizirtisiz, net bir ses almak icin tele abanmak zorunda kalmayacaksin.
Ve cikan ses kulaga hos gelecek. Bu özelliklere sahip bir gitar benim icin iyi bir gitardir.

Bizim milletin rayban dan baska günes gözlügünü tanimamasi olayi e-gitardaki ibanez ve fender takintisi ile esdegerdir. Ama daha ne gitarlar var.

Ben ögrenciyken e-gitar alacaktim. Cebimde 200 € param vardi, o paraya alabilecegim gitarlarin hicbirini begenmedim. Bir arkadasimin tavsiyesiyle 2. el gitar satan bir kadin buldum. Kadin hem e-gitar yapiyor, hem de kullanilmis hurda eski gitarlari tamir edip satiyordu. Onun atelyesinde 60 larda korede üretilmis kisa sap el yapimi ve hurda olarak alinip tamir edilmis bir gitar buldum. Denedim ve gercekten cok begenerek 150 € ya aldim. Artik calmamama ragmen hala evde durur. Ve canavar gibi
Kadinin sitesi de bu www.krassegitarren.de bu da face sayfasi www.facebook.com


Ben her gitarla her türlü müzik yapabilirsin gibi birsey de yazmadim. Zaten gitar denenmeden alinmaz. O sebeple denerken elinle en iyi kavraya bildigini secer zaten insanlar. Vurdugun notanin sesini net ve tok veren bir gitara kimse ben bunun sesini begenmedim diyemez. Uyduruk gitarlarin verdigi sese alisan bir kulan iyi sesi nasil ayirtedebilir?

e-gitar a hevesi olan bir kisi bunun pahali ekipmanlari oldugunu bilmeli. Pedallar bir yana ama amfi konusunda sana katiliyorum.

Ama bunun genel ve basit bir cözümü var:

Ilk önce bir yari akustik alip gitar temelini atar ögrendikten sonra bir e-gitar alip stüdyolarda calabilir.

Türkiye'de vergilerden dolayi gitar fiyatlari gercekten yüksek. Bunun cözümü var;
www.thomann.de ve www.ebay.de ya da saticiyla anlasabilirsen kleinanzeigen.ebay.de
  • caks  (18.02.12 11:01:15 ~ 11:31:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.