[]

St. Petersburga gideyim mi? Peki ya dersler!!!

Merhaba, bir arkadaşım beni Rusya'ya çağırıyor. Martta şöyle 4-5 geceliğine St. Petersburga gitsem, gündüzleri, tiyatro, bale, opera, müze yapsam gece cluplere aksam, bir kız bulsam fena mı olur? Peki dersler ne olacak? Hadi hafta sonuna denk getirdim diyelim, en az 3-4 ders günü gidiyor. Sırf bu yüzden gitmemeyi düşünüyorum. Bölüm mühendislik, dersler zor toparlayamam diye korkuyorum. Yalnızca Martta gidebilirim çünkü arkadaş yalnızca martta orada. Siz olsanız gidermiydiniz? Neden? Beni ikna edin çünkü gitmeyi istiyorum. Ayrıca biraz St. Petersburgdan bahseder misiniz, neler yapılır niçin gidilir.




 
nolcak ki 3 4 günderse girmesen? Yani geekleri bir kenara bırakalım ve hayata geri dönelim! St. Petersburg diyorsun! Titre ve kendine gel!


  • skywalkeremre  (17.02.12 20:03:08) 
martta soğuk ve yağmurludur , yazın gitme şansın varsa yazın git ama marttan başka gitme şansın yoksa martta git derim. futbolu seviyorsan kesinlikle zenit in bi maçına denk getirmeye çalış , maç günleri şehir bir başka oluyor , bir de zenit maçı kazandıysa daha da keyifli oluyor.


  • muslimovic  (17.02.12 20:08:58) 
edit: ineğin önde gideniyim


  • excusez  (17.02.12 20:14:14) 
mühendislik fakültesinde okuyorsun, git tabi. gelmez bu fırsatlar her zaman.


  • reyals  (17.02.12 20:16:10) 
4.00 ortalamalı bir hayvan olarak diyeceğim şudur ki; "tabii ki git!"
st petersburg en sevdiğim şehirlerden birisidir ve bence her mevsimde güzel. kendisini moskova'dan çok daha seviyorum. ruhu olan bir şehir.
derslerin de diğer şubelerini yakalayabilirsen onlara girebilirsin. ya da getireceğin 1 şişe kaliteli votka karşılığında kaçırdığın derslerin notlarını verip dersleri sana anlatabilecek birilerini bulabilirsin. 3-4 ders günü telafi edilemeyecek bir zaman dilimi değil.
  • kayranin kedisi  (17.02.12 20:17:35) 
birader muhendislik okuyorsan ve o gittigin gidegecegin 3 bilemedin 5 gunde kaciracagin derslerin telafisini kaynaklardan, arkadaslardan yapamayacagini dusunuyorsan muhendisligi hic okuma bence.

git alem turk muhendis gorsun.
  • rising creeps  (17.02.12 20:18:44) 
3-4 gün mü ben bir dönem okula uğramayıp dersleri geçtiğimi bilirim kaliteli not ve arkadaş çevresi.


  • madworld  (17.02.12 21:13:18) 
git tabi ki.gitmezsen kaçırdığın her fırsattan dolayı mezun olunca çok pişman olursun.1 hafta okulu gitmemekle hiçbir normal insan evladının dersleri bozulmaz :) eğlencene bak...


  • hunzah  (17.02.12 21:29:33) 
inşaat filan okuyosan gitmesen de olur, mezun olduktan sonra zaten bi sürü fırsat çıkar oralara.


  • Dağlarca  (18.02.12 12:23:55 ~ 12:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.