[]

elementary ile pre intermediate arasındaki fark?

konular arasında bir fark var mıdır yoksa aynı konular farklı zorluk derecelerinde mi gösteriliyor? açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sevinirim. teşkkürler.




 
biri beyaz kuşak, öbürü sarı kuşak

pre intermediate düzeyde İngilizce bilen bir kişinin yabancı bir ülkede, aç kalmayacak, basit alışverişler yapabilecek iletişim becerisine sahip olduğunu var sayabilirsiniz. konular aynı değil.

Örnek:

homeschooling.about.com

www.esl-lounge.com
  • compadrito  (17.02.12 19:24:59 ~ 19:29:14) 
yeni baslayacağım kursa basvururken temel seviyedeyim dedim fakat testte pre intermediate çıktım. görevli de bana elementary de derse girmemi sıkılırsam diğer seviyeye geçmemi söyledi. testte şanslı olduğumu düşündü o da benim gibi. arada derin bir fark var mı onu anlamak istedim.

ne yapayım sizce temelden başlamak mı iyi yoksa zaman kaybetmemek mi?
  • hkaan  (17.02.12 19:36:23 ~ 19:50:52) 
Bence zaman kaybetmeyin.Elementary ; am is are 'dan ileri gitmiyor gibi geliyor insana.have been tense yapısı son konusu zaten.present simple past simle present cont. past cont. biliyorsan elementary çok sıkıcı gelecektir.
Bunları bilmesen zaten testi yapamazsın da.
Görevliler genelde bir kur fazla satmanın derdindeler.Onun için sen pre-intermediate ' den başla derim ben.
  • neo  (17.02.12 20:29:22) 
tabii ki pre-intermediate seviyeden başla.


  • compadrito  (17.02.12 20:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.