[]

sizce fenerbahçe küme düşer mi?

düşmez isede her hangi bir ceza alır mı?sizin fikriniz nedir bu konuda?hangi takımlı olduğunuzuda yazarsanız sevinirim.




 
düşmicek ama ceza alıcak gibi - fb


  • psyence fiction  (17.02.12 16:35:07) 
düşsün. galatasaralıyım.


  • jameskeenan  (17.02.12 16:42:29) 
UEFA' yı da göz önüne alaraktan düşer diyorum. - Galatasaray


  • spesifikasyon  (17.02.12 16:43:31) 
düşmeyip ceza alma ihitmali kalmadı ortada.(şimdilik) 58.maddenin değişmemesini kendileri de istemiyor. şu tabloda düşmeli, kendisiyle beraber 5-6 takımı daha götürmeli.


  • un  (17.02.12 16:44:25) 
Bence düşmez, davadan da bişi çıkmayacak dağ fare doğuracak diye düşünüyorum. Hatta FB yi avruparaya göndermediler diye FB TFF yi mahkemeye verebilir. Onlarda sen bizi dava etme bizda ceza neyim vermeyelim bu olayda kapansın diyebilir. Güzel senaryo yazdım. Evet.


  • poseidon1  (17.02.12 16:46:32) 
valla önemli kaynaklardan "kayıt dışı" edindiğim bilgilerime göre, epey canı yanacak ve çok zor günler bekliyor fenerbahçe'yi. daha fazlasını maalesef söyleyemiyorum.


  • pia yuitza  (17.02.12 16:47:50) 
bence düşürülmez, eksi puan cezası alır. şike varsa düşürülmesi taraftarıyım. fenerbahçeliyim.


  • recep tayyip baykal  (17.02.12 16:49:55) 
açıkçası bende düşüceğini düşünüyordum ama,aziz yıldırım'ın bu kadar kendinden emin ve iddaalı olması kafamı karıştırdı.


  • yusufist  (17.02.12 16:51:09) 
düşmez. yaptılarsa düşsünler. galatasaraylıyım.


  • orange coffee  (17.02.12 17:23:02) 
bütün iş uefa'da bitiyor. uefa'yı kafalayabilirlerse düşmez aksi durumda aşağı mı tükürsek yukarı mı diye düşünüp duracaklar.

yazan: hiçbir takımın temiz olmadığını düşünen trabzonsporlu
  • lazpalle  (17.02.12 17:40:44) 
Bunca yaygaradan sonra mecbur düşecek,galatasaraylıyım,


  • essoist  (17.02.12 19:43:47) 
Aylardır iddianamelerle tapelerle kafayı bozmuş bir Fenerbahçeliyim. Kamuoyunda öne çıkan maçların büyük çoğunluğunda bir sorun yok. Ama mesela GB-TS maçında ilginç şeyler var. Benim de açıklama beklediğim kısımlar var. Bu konu başladığında 20 maçta şike var deniyordu. 19 oldu , 13'e düştü. Geçen gün Ahmet Çakar 2-3 maçta şike var diyordu. Telegol ise davadan bir gün öncesinde "Acaba şike yapıldı mı ?"ya kadar düşürmüştü pazarlığı. Daha bir kişi bile savunmasını yapmadan kamu vicdanında bile bu maçlar 20'den 2-3'e indiyse yapılacak savunmaların ardından çok şeyin değişebileceğini göreceğiz.

Ancak tabi ki şike yapan düşsün. Bunun aksini savunmak yakışmaz.
  • waboose  (17.02.12 20:48:01) 
Ayrıca basının pompaladığı şekilde sadece Fenerbahçe'yi ilgilendiren bir durum değil bu. Ts ve Bjk de en az Fenerbahçe kadar zor durumdalar. Ancak nedense 'salağa yatıyorlar'.


  • waboose  (17.02.12 20:51:15) 
düşmez, bi ceza verirler işte -gs

ispatlanırsa düşsün, adalet herkes için gerekli.

bunların dışında olay şike değil bence. yani x maçında x futbolcusuna para verilerek maçın satıldığı/alındığı ortaya çıksın peşinde değilim ben. sırf basının üzerine düşülen tapeleri okuduktan sonra bile beni maddi manevi zarara uğratan bir sistemin varlığı "kesinlikle" ortada. öyle bir ortam ki yöneticiler gazetelere yalan haber yaptırıyorlar, yayıncı kuruluş belli adamların direktifleri üzerine yanlı haber yapıyor, idareci merciler hakkında tahkim disiplin bizde diyorlar, futbolcular ben gol atmaya gitmedim ki diyorlar vs. bu etik olmayan spor seyircisini maddi manevi zarara uğratan faktörleri temizlemek gerekiyor. bunlara ek olarak el atmışken karaborsa ve taraftar grupları denen çeteleri de çökertmeleri lazım.

ama ülkemizde hukuk işlemiyor bence.
  • terp  (17.02.12 22:55:17 ~ 23:04:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.