[]

Turkcell T11 ve bilimum telefonlar

Şu an kullandığım telefon (N73) elden çıktı çıkıyor. Ses gelmiyor, şarjı dayanmıyor, tuş takımında joystick kırıldı vs. Aslında bunu tamir ettirmek gibi bir planım vardı, ama herkes beni artık bunu bırakmanın vakti geldiği konusunda ikna etti.

Telefona büyük paralar vermek istemiyorum, dolayısıyla aslında dünden beri Turkcell'in T11'ini almaya karar verdim. Fakat pişman olur muyum, fiyat performans oranı açısından genellikle hep olumlu şeyler okudum. Ama mesela bu 389 tl, samsung galaxy Y ise 429 tl, aralarında çok büyük bir fark yok. Ben pek de anlamam, galaxy y'ye uygulama yok diyor özelliklerinde, onu da anlamış değilim. bir de galaxy ace 5830, 550 tl'ye inmiş 1 hafta süreyle.

Siz ne önerirsiniz, t11 beklentilerimi düşük tutmakla birlikte, iyi midir? Tabii n73'ü tamir ettirme seçeneği de hala bir köşede duruyor. Derdimi anlatabildim umarım.

 
dayım aldı onu (T11) geçen, şarjı hiç gitmiyor diyor.


  • ron dennis  (17.02.12 12:19:17) 
operatörlerin kendi isimlerini verdikleri telefon modelleri %99
huaweidir, ilk bakışta kapasitif ekran, 3g, android mantıklı gelse de ileriye dönük olarak performansından memnun kalanı görmedim (normal telefon olarak dahi)
[para verdiği herşeye toz konduramayanlar dışında]

ikinci el yada çok ucuza (250 civarı) bir fiyata edinilmiyecekse tavsiye etmiyorum.

göze alınan rakamı azıcık büyütüp daha yaygın ürünlere yelken açmakta fayda var, zira memnun olmadıktan sonra ne anladım ben.
  • hedep  (17.02.12 12:58:34) 
Huawei değil, ZTE imiş, fark eder mi bilmiyorum da.


  • bi mekan  (17.02.12 13:35:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.