Giriş
(2)

bi şarkı var aklımda

murphy
merhaba;2 gün önce radyoda bir şarkı dinledim. sözlerini tam hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı aklımda kalan bi-iki sözü şöyle:"kırık bir parçam sende kaldı, yeşertmenin imkanı yok"bi de "benim de problemlerim var inan bana çözümü sende değil" ama öyle arabesk bi şarkı da değildi. hayko cepkin'e ben
merhaba;
2 gün önce radyoda bir şarkı dinledim. sözlerini tam hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı aklımda kalan bi-iki sözü şöyle:
"kırık bir parçam sende kaldı, yeşertmenin imkanı yok"
bi de "benim de problemlerim var inan bana çözümü sende değil" ama öyle arabesk bi şarkı da değildi. hayko cepkin'e benzetmedim değil sesi. google hiç yardımcı olamadı, bi el atarsanız..

bu arada sözler tamamen yukarıda yazdığım gibi olmayabilir. hatta değil bence. öyle olsa google'dan bulunabilirdi sanırım..
0
murphy
(16.02.12)
hayko cepkin - balık olsaydım

www.youtube.com
0
wisteria
(16.02.12)
saol dostum. büyük dertten kurtardın:)
0
🌸murphy
(16.02.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.