Giriş
(2)

Birtakım psikolojik sorunlar için

çorabım kaçtı
merhaba,bu da ilk mesajım. e hayırlı olsun bana :)Kendimle ilgili kimi sorunlarım var. Bazı soru işaretlerim, çözmem gereken durumlar; hatta barışmam ve daha çok güvenmem gereken bir ben. Bununla tek başına mücadele edemediğimi fark ettim ve yardım almak istiyorum.İki şartım var pahalı olmaması ve i
merhaba,

bu da ilk mesajım. e hayırlı olsun bana :)

Kendimle ilgili kimi sorunlarım var. Bazı soru işaretlerim, çözmem gereken durumlar; hatta barışmam ve daha çok güvenmem gereken bir ben. Bununla tek başına mücadele edemediğimi fark ettim ve yardım almak istiyorum.

İki şartım var pahalı olmaması ve ilaca yöneltmemesi.

Araştırdım biraz; üç yer var. sizce hangisi? (deneyimi olan varsa daha da iyi olur)
-bupam (boğaziçi ünv. psikoloji araştırma ve uygulama merkezi)
-cerrahpaşa ünv psikiyatri bölümü
-çapa tıp fak. psikiyatri bölümü

önerilere açığım.

teşekkürler.
0
çorabım kaçtı
(16.02.12)
psikiyatrist illa ki ilaca yönlendirecektir. bir terapiste gitmeni öneririm.
0
yule
(16.02.12)
bupam olsun derim ben.
0
psikolog sulugoz
(16.02.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.