[]

samsung ve gorilla glass sorunsalı

söölükte okuduğum kadarıyla Türkiye' de satılan samsung glaxy s2 lerde gorilla glass bulunmuyormuş.
1. samsung galaxy note' da da durum aynı mı?
2. bir şekilde ürünle uygun gorilla glass alıp samsung yetkili servislerine taktırma şansımız olur mu ?
3. android telefonları rootlama işlemine maruz bırakırsak garanti dışı kalıyor mu ?

 
1. Note'ta gorilla glass olup olmadığını bilmiyorum ama olsa da olmasa da bir koruyucu alıp ekranı kapatmak lazım bence. O olduktan sonra da pek önemi kalmıyor.

2. Olmaz. Ekran camını değiştirmek kolay bir işlem değil, en azından galaxy s'te öyle. Kendin hiç yapamazsın yani.

3. Evet kalıyor. Ancak servise vermeden root'u kaldırabilirsin. Telefon hiç açılmayacak şekilde hasarlıysa zaten board ya da başka bir parça değişimi olması muhtemeldir bu durumda da zaten rootlu olup olmadığını anlayamazlar. Sıkıntı olma ihtimali düşük yani.
  • tahsin sutcuoglu  (16.02.12 17:40:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.