[]

burun yamukluğu

burnum biraz yamuk gibi sanki, nefes alma mı falan etkiler mi? ayrıca burun bir darbe sonucu kırılmadan yamulabilir mi?




 
benim burnumda sol tarafa doğru milimetrelik, iyice dikkat etmeden belli olmayan bir yamukluk var. o yamukluk yediğim bir yumrukla oldu mesela.

edit: ben öyle tahmin ediyorum daha doğrusu, bir kesinliği yok. siz bir de öteki elemanı görün.
  • blackdog  (15.02.12 21:45:09 ~ 22:07:15) 
benim burnum dümdüz mesela ama doktora kulağım için gittiğimde burnuma da bakmıştı ve çok eğri ameliyat lazım demişti, tabi ben sağlık konusunu pek ertelediğimden hiç düşünmedim ne zaman ameliyat olurum diye.

Her neyse, nefes almanı etkiler, benim etkiliyor, ama çok az yamuksa fazla etkili olcağını sanmam
  • juusto  (15.02.12 21:49:13) 
benim de sola doğru eğik. Sanırım devüasyon deniyo.Sahsen bizimki genetik :) Anne karnında yatış yönümüzden etkilendiğini söylemiş doktorumuz anneme.Bizimki de belli olmuyo yani iki taraftan aynı görünmüyo ama seviyorum burnumu :) Bu arada nefes almaya engel olabilir tabiki :)


  • Flütist samur  (15.02.12 21:50:13) 
deviasyon. kbb uzmanına bir görünün. nefes almayı etkileyebilir, etkiler evet. darbesiz de yamulur evet.


  • girl in a coma  (15.02.12 22:00:44) 
@Flütist samur;aynen benimkide iki taraftan aynı gözükmüyor.


  • yusufist  (15.02.12 22:03:51) 
:) sigara içiyor musunuz acep? O da dar burun çatısı olan insanların veya alerjik insanların yanında biri içiğinde bile burun yastıklarını şişirdiği için nefes almayı güçleştiriyor :( ben de bıraktık bu yüzden sigarayı.Sadece kemik eğriliğindne değil daha bir sürü nedenden kaynaklanıyor olabilir nefes alamayışınız :)En iyisi bence de Kbb uzmanına gidin ama ölüyorsun hemen ameliyaat olmalısın demediği sürece doktorunuz,bıçak altına yatılmamalı :)


  • Flütist samur  (15.02.12 22:13:35) 
bir doktorun söylediğine göre türklerde burun kemiği eğriliği kişi bazında %70 imiş. sorun yok yola devam.

evet benimde eğik. evet sol tarafa
  • neysene  (15.02.12 23:32:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.