[]

hoparlör gıcırdıyor

dünya para kıyıp logitech v20 hoparlör aldım. performansı çalışması iyi ama son ses açınca gıcırdıyor, kesik geliyor bazen ses. başka bilgisayarda da denedim aynı.

yeni aldım, gidip arızaya mı vereyim yoksa adamlar bana son ses dinlersen böyle olur normal mi derler. bilgisayarın hoparlörü son seste sorunsuz


 
tam olarak nasıl bir ses çıkartıyor? kabloda problem olabilir.


  • thinkbeforedoing  (14.08.08 01:55:08) 
problemin kulaktiktan olduğuna eminsen, abi bu hoporlor gicirdama sorunu var diye dikil eleman alir dener haliyle takinca kisik seste bir$ey olmaz sanirim bi sn sesi aç abi deyip araya girersin, gicirdayinca evet bak bozukluk yapiyor işte abi dersen olur sanirim. üzerinde yüksek seste çali$maz ibaresi yoksa tabi.


  • 05  (14.08.08 02:01:42 ~ 02:03:25) 
ses yüksek seste yırtılır gibi oluyorsa kapasitesinden fazla bi sinyal aldığından hoporlor patlamıştır veya patlak almışsındır. iki durumda da servise sormakta fayda var. senin yüzünden derlerse çamura yatılabilir, çünkü bunu kanıtlamanın yolu pek yok..


  • hayo  (14.08.08 03:19:36) 
valla son sesde gicirdar bence gayet normaldir. Ayrica son ses derken hoparlorunmu sesi sonda bilgisayarin mi? Bilgisayardaki ses kartlarida kaliteli degilse ondan da kaynaklanir belki.

edit:
Bu laptop icinmis ve USB'den baglaniyomus anladigim kadari ile. Boyle olunca bilgisayarin ses kartini kullaniyor mu bilmiyorum?
  • badseed  (14.08.08 17:50:39 ~ 17:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.