[]

kedim çıldırdı..

yaklaşık 2 saattir, 4 kilo ecstasy yemiş gibi şuursuzca sağa sola saldırıyor. az önce şakalaşırken, hiç yapmadığı biçimde elimi yeme girişiminde bulundu. evet ısırma değil bildiğin yeme. ayrıca hindi guruldamasına benzer sesler çıkarıyor koşarken. hayvan miyavlamayı unuttu lan. uyku düzeni normal, yediği içtiği her zamanki şeyler. n'olduki böyle oldu bu?

not: 4 aylık. dişi.


 
mart ayı yaklaşıyor diyesim çok geldi dedim valla :)


  • HNDS  (14.02.12 23:10:43) 
azmış. mart yaklaştı.


  • hurma  (14.02.12 23:11:12) 
panpalar mart'a daha çok var yau. yoksa bunlara erkenden geliyo mu?


  • freeze  (14.02.12 23:12:05) 
illa martın 1inde azacak diye bir şey yok .


  • hurma  (14.02.12 23:13:12) 
yarin git kisirlastirt.Yoksa evdeki mobilya vs. nin a.ina koyar.


  • caks  (14.02.12 23:15:18 ~ 23:15:51) 
ayrıca bu daha bebek lan. 4 aylıktan başlar mı bu işler?


  • freeze  (14.02.12 23:15:19) 
Hay ben bu mart i ogretenin.

4 aylik kediide daha olmaz oyle seyler. Aslinda anlattigin, bu gun basina gelen seyler her kedi sahibinin yasadigi seyler. Kedis uyuyo enerji topluyo ama avlanmasina gerek kalmadigi icin hem enerjiyi harciyo hem de antreman yapiyor.

Ayrica sen de goreceksin ki kedi hayvani ciftlesmek isterse marti bekliyim demez cani ne zaman isterse o zaman azar.

Son olarak 1 yasindan once kisirlastirilmaz aman diyim.
  • thefin  (14.02.12 23:15:26 ~ 23:16:56) 
kulak pamugu :(


  • amlakit  (14.02.12 23:34:57) 
oyun oynuyor küçük hindiniz. 4 aylık da tam vakti zaten. eh çocuk o artık biraz uğraşacaksınız oyunculuğuyla :)

ayrıca mart ayında azarlar diye bir şey yok. dişi kedi kızgınlığa girecek olgunluğa ulaştığında belli aralıklarla sürekli devam eder. o da 7-8 aylıkken başlar genelde. o zaman vakit geçirmeden ameliyat edilmeli. ama şu an öyle bir şey olmaz merak etmeyin.
  • quasiromantic  (15.02.12 00:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.