[]

altyazılı film izlemeyi seviyomusunuz ?

film indirme konusunda tamdosya.com gibi tek link ve türkçe dublaj film sunan siteler tercih ediyorum.yalnız indirdiğim filmlerin yarım çıkması gibi bir sorun çıkana kadar.( bu konu hakkında bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun bea.film iniyo, video oynatıcının ortalarına kadar geliyo kalıyo oralarda bi yerlerde...e böyle yarım filmin ne anlamı kaldı kardeşim ? )

neyse buralar gereksiz oldu biraz.bende pes edicem galiba.aynı çoğunluğun yaptığı gibi torrentden filmi indiriyoruz, sonra altyazısını (divxplanet galiba en çok tercih edileni.) ekliyoruz ve film izlenmeye hazır.

yalnız altyazılı film izlemeyi hiç sevmeyen biriyim.hatta hiç izlemedim diye de bilirim.yazılarımı okuyacağım, filmimi takip edicem.ne biliyim zevkli olmaz sanki.soruma gelirsek; benim gibi düşünen varmı aranızda ?

yoksa ben gayet memnunum valla halimden mi diyosunuz ?

fikir, görüş, tavsiye bişeler yazın işte.

 
memnunum altyazı ile.


  • sutlu nescafe  (14.02.12 20:28:47) 
tam tersi olarak dublajın filmin orijinalliğini bozduğunu düşünüyorum. farklı ses tonlarını duymayı seven birisiyim. ama dublajlı filmlerde hep aynı erkek sesi sanki. altyazı sonuna kadar tercihimdir.


  • shyzore  (14.02.12 20:34:10) 
filmi indiriyorken bağantınız kopuyorsa film ondan yarım iniyor olabilir torrent bu konuda faydalı olur sizin için.

filmleri altyazılı izliyorum.

"yazılarımı okuyacağım, filmimi takip edicem" başka yerde söyleme bari adama mal derler.
  • sp-qs  (14.02.12 20:50:29) 
bence altyazı film izlemeye alıştır kendini, hem orjinal seslerle filmi izlemedikten sonra bence izlemenin pek bi mantığı yok, ancak çok iyi dublaj filmler türkçe izlenebilir. mesela ben pulp fiction 'ı türkçe izleyince altyazı izlemiş olduğuna şükrettim.


  • mtrsykl  (14.02.12 21:07:44) 
Bence çoğu seslendirme gayet kaliteli. En ahmağı da olsa dublajlı film tercihim.


  • fatih baker  (14.02.12 21:19:11) 
film dedigin altyazili izlenir. hele hele bazi filmler vardir ki, altyazili izlesemezsen allah carpar.

(bkz: the silence of the lambs)
  • lionel andres  (15.02.12 00:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.