[]

superonline

Az once evimize bi kadin geldi superonlinede calisan ve tarifelerini anlatti.Bizim evdeki internet ttnet o dedi bizim internet paketimize gecin 20MBPS LIMITSIZ AYDA SADECE 44 TL odeyin dedi.Sizin ttnet e gidipte interneti iptal ettirmenize gerek yok siz hattin sahibi ile ilgili detayli bilgiyi verin biz sizin yerinize ttnet iptal edip bizim internet paketini yapariz.Sizce yapttirimmi?ben su anda ttnet kulllaniyorum ayda 49 tl oduyorum sinirsiz internetim 2 mbps.




 
aylık download miktarınız 20gb'ı geçmiyorsa geçin o tarifeye. 20gb adil kullanım kotası var onu geçerseniz 1mbps'e düşüyor hızınız.


  • hjarteblod  (14.02.12 15:29:16) 
2mbit internete 49 tl ödediğinize emin misiniz? Ben sanırım 60 küsür lira veriyorum TTNET'e aynı hız için...


  • sacrifice  (14.02.12 15:35:18) 
iptal ettirme zarturma zortuma gibi işlemleri sen yap bulaştırma başkalarını
bu arada 16 mb 50gb adil kotalı (adsl) ama 59 küsür milyon
bu arada fiber kablo geçiyor sizin oradan ona bakın.
bu arada ilk ay geçti benim internet adil kotal uygulanmadı ilk 6 ay 10 milyon birde
superonline.net
  • hitsumo  (14.02.12 15:40:18) 
ben süperonline a geçtiğim sıra bir modeme 5 kablosuz cihazdan fazlası(aynı anda değil, toplamda) bağlanamıyodu, değiştirdiler mi bilmiyorum ama haberiniz olsun.


  • bipolar  (14.02.12 15:46:34) 
arayınca 10 yapıyorlar cihaz sayısını. superonline'ı tavsiye ederim


  • spankenstein  (14.02.12 16:26:41) 
hitsuma'yı kesinlikle katılıyorum. benim ağzım yandı çünkü. bana da biz iptal ettiriyoruz demişlerdi. ben de mal gibi inandım. 4 ay sonra ttnetten borcunuzu ödemezseniz mahkemeye vericez dediler. o günün behrinde faiziyle cartuyla curtuyla 360 lira para ödedim. sonra superonline'ı aradım, dedim mağdurum. bana verdikleri cevap: ''bizim anlaşmalarımızda böyle bir şey yok. size bunu kim dediyse onunla muhattap olun.'' seve seve ödedim borcumu... 4 ay geçmiş üstünden nereden bulucam bana onu dyen kişiyi. çok koymuştu. o yüzden sakın iptal ettiriyoruz zırvalıklarına kanmayasın.


  • whyxxx  (14.02.12 16:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.