[]

Vodafone mağazaları neden boş?

3 mağaza gezdim, (hattım Vodafone) kampanya sordum, şu var mı bu var mı (iphone, ipad) diye sordum. Hepsinde suratları asık 2-3 çalışan, hiçbir kampanya ürününün olmadığını bir süredir ürün gelmediğini söylüyorlar. Oturmuşlar aralarında konuşuyorlar. İlgi yok. Dükkanlar bomboş. Bunun yanında Turkcell mağazaları dolup dolup taşıyor (kampanyalı ürün satıyorlar), Avea mağazaları ikisinin arası yoğunlukta.

Bu durumu görünce üzülmedim desem yalan olur, yıllar süren Turkcell sömürüsünden kurtulup Vodafone'a geçmiştim.

Soru: (Örnek uzayı 3 elemanlı ama...) Vodafone Türkiye batıyor mu arkadaşlar? Geçici mi bu durum?

 
avea batmadıysa vodafon hiç batmaz :)


  • 9kuyruklukedi  (14.02.12 15:25:55) 
Bir ara BTK'nın telekomünikasyon sektörü raporunu okumuştum, abone sayısına göre sıralama Turkcell > Vodafone > Avea şeklinde tahmin edileceği üzere. Numara taşımadan da Vodafone ciddi abone kazanmış, (bu abonelerden birisi de senelerin Turkcell sömürüsünden bıkan ben). Karlılık durumu da iyiydi diye hatırlıyorum.

İlgi ne durumda tam bilmiyorum da ne zaman evimin yakınındaki Vodafone bayisine gitsem sıra bekliyorum. Vodafone candır kısacası. Allah zeval vermesin.
  • Lethe  (14.02.12 16:14:01) 
bir kaç haftadır ıphone almaya çalısıyorum, ama vodafone bayileri satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar, hattımı değiştirmemek için çok ugrastım. artık geçtiğimiz pazar günü yine saçma sapan bir bahane öne sürdüler, ben de çıkıp hemen yandaki turkcell bayisinden 5 dk da alıp cıktım.

sanırım bayilerdeki elemanlarla alakalı bir durum.
  • tcyx  (14.02.12 16:15:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.