[]

telefon önerisi istiyorum

aslında ne istediğimi bilmiyorum. dün bakınırken tabletlere niyetlendim. benim ihtiyaçlarımı karşılamaya yeterli olacak bir tabletin fiyatı 650 tl civarındaydı. ve hoşuma da gitti. ancak telefonumu da değiştirmem gerekli. ikisine ise ayrı ayrı verecek o kadar param yok.

bu noktada ihtiyaçlarımı sıralıyayım. belki bana uygun makul fiyatta bir telefon buluruz.
-office dosyalarını okuyabilmeli ve düzeltebilmeliyim.(docx,xslx, vs.)
-.pdf dosyaları en azından okuyabilmeliyim.
-.jpeg, .jpg, .png, .gif dosyalarını görüntüleyebilmeli ve en azından paint seviyesinde editleyebilmeliyim.
-gmaile erişimim ve maillerime dosya eklemem ve ekli dosyaları bünyeye indirmem mümkün ve kolay olmalı.
-wordpress'e erişimim rahat olsun.
-sosyal medyaya erişimim rahat olsun.
-olmuşken güzel bi kamerası olursa neden olmasın tabi ama twitterda paylaşmalık resim çekse bana yeter. çok abartmanın lüzumu yok :)
-lütfen ama lütfen iphone olmasın.
-fiyatı uçup gitmiş olmasın. accık makul olsun.

bunlara uygun telefon bilen varsa beri gelsin.

 
makul fiyatın ne olduğunu yazsanız daha iyi olur. örneğin 1000 lira civarında lg optimus black, htc desire s veya htc incredible s'i önerebilirim.


  • 911 turbo  (13.02.12 15:51:09) 
yani makul fiyat derken 650 tl tablet için bana mantıklı geldi. ancak o bile beni zorlayacak. lakin iş için bu özelliklere mecburum. telefonla ikisi bir arada olacaksa taş çatlasa 700 tl civarı diyebilirim. yoksa kendime başka yöntemler aramam gerekicek.


  • kedili madam  (13.02.12 15:57:41) 
android işletim sistemli telefonların hemen hepsi yukarıda saydıklarınızı yapıyor zaten. dolayısıyla telefon olarak da kullanabilmek varken tablet almayı mantıksız buluyorum. ancak büyük ekranlı ve hızlı çalışan bir akıllı telefon almak için paraya kıymak gerekiyor. dediğiniz fiyata önerebileceğim en mantıklı telefon samsung galaxy ace olur bu aralar. ya da az biraz daha zorlayıp sony ericsson xperia neo v alabilirsiniz.


  • 911 turbo  (13.02.12 16:13:43 ~ 16:16:41) 
htc hd2 muhteşem ötesi 650 liraya 2.el temiz bulabilirsiniz


  • alixkandemir  (13.02.12 16:25:37) 
Sony ericsson neo v o fiyatlara yakın.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (13.02.12 16:54:25) 
kendi telefonum: www.ucuzu.com önerilir.


  • Lethe  (13.02.12 17:14:04) 
ülkemizde pek sevilen bi marka değil ama yadığınız kriterlere uygun şöyle bişey var..
www.gold.com.tr

  • gargamel  (13.02.12 17:34:22) 
dediklerinize telefon olarak huawei ideos x5 tam uyuyor hatta daha fazlasını bile yapar ama o da galiba artık satılmıyor (550-620tl arası idi). şu noktada sony ericsson neo v önerilebilir. arkadaşım (ballıdır kendisi) günlük indirimlerin birinden 615tl'ye almıştı -ki tel. şu an 700 civarı galiba. en iyisi -acil değilse- indirim avcılığı...


  • infelix legatus  (13.02.12 23:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.