[]

web programcılığı kurs süresi

arkadaşlar istihdam garantili 35 günlük web programcılığı kursu var. sizce 35 gün web programcılığı için öğrenilebilecek bir süre mi? yani 1 ayda çalışabilecek düzeye gelinebilir mi?

özellikle bu işlerle uğraşanlara soruyorum..


 
temel varsa(algoritma bilgisi, programcılık mantığı vs.) olabilir. ancak konu hakkında hiç bir bilgi yoksa zor görünüyor. olsa da çok baştan savma olacağını sanıyorum.


  • gozyakansakiz  (13.02.12 16:02:34) 
sadece kursa gidip gelerek oturtulacak bir şey değil evde de o hevesle çalışıp yeni yeni şeyler öğrenmek lazım


  • yuto  (13.02.12 18:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.