[]

Diz agrisi

Merhabalar, dlzlmin on kismi 2-3 seneden beri ara ara donemlerde agrimaktaydi. Bugun ise daha once hic agrimadigi kadar cok agriyor. Ustune basamiyor, merdiven cikamiyorum hatta dokunamiyorum. Sebebi ne olabilir? Tesekkurler




 
sebebi belinizde bile olabilir. diz sadece tüm olayın pörtlediği zayıf noktadır çoğunlukla. geçici bir çözüm olarak dolgit (ağrı kesici ve ödem çözücüdür, tedavi edici değildir) krem sürüp doktora gidin lütfen.


  • kediebesi  (13.02.12 11:28:41 ~ 11:30:14) 
eğer diz kapağının altında olan bir ağrı, batma gibi bişeyse, diziniz takılıyorsa menisküs yırtığı olabilir. korkutmak istemem ama zamanında müdahale edilmezse ameliyata kadar yolu var. voltaren krem kullanın. hastaneye gidin, muhtemelen emar çekecekler. durumun ciddiyetine göre ya fizik tedavi ya da ameliyat derler. devlet hastanesinde ikisini de tavsiye etmem. ailede böyle vakalar oldu ve gerçekten çok sıkıntı çektik. sonuca göre haberdar ederseniz yardımcı olmaya çalışırım.


  • Demet  (13.02.12 12:27:34) 
ara ara yaşıyorsanız romatizma da olabilir.


  • 9kuyruklukedi  (13.02.12 14:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.