[]

ingilizce mülakat

Arkadaşlar,

Durum şu gibi; anadolu lisesi+yabancı dille uni’den sonra bir ingilizce mülakata gidiyorum. Tamamen iş mülakatı olmamakla birlikte, beni işe almak isteyen şirketin bir kuruma yaptıracağı bir ingilizce sınavının bir parçası.

+mülakatta bu kurum iş/güç minvalinden mi girer, ne yapar sohbet ederken?
+speaking bazlı bir sınav olacak, bir de ufak bir test kısmı olacak. Kendime ne kadar güvensem de heyecanlanıyorum. Bilgiyi tazelemek adına, ne çalışayım?
+speaking’te karşımdakinin sorabileceği muhtemel 10-15 soru için yazarak cevaplar hazırlamak ve nbunlara bolca göz gezdirmek istiyorum, mantıklı mıdır?
+speaking için biraz ısınmam gerektiğini düşünüyorum ama etrafımda kimse yok lan, napıcam ben?

Saygılar, sevgiler, her fikriniz benim için önemli bebeyimler.

 
Sesli ingilizce kitap okuyabilirsin. Ya da ingilizce radyo dinleyebilirsin. BBC falan.
Canlı konuşmak için de couchsurfing.com grubunun toplantılarına git. Orada bir sürü yabancıyla tanışıp konuşabilirsin.

  • diable00  (13.02.12 11:35:24) 
muhtemel 10-15 soru sorup, bunların cevaplarını önceden yazmak çok işine yarar. bu sorulardan en az 4 tanesi gelir. sen de hiç zorlanmadan cevap verirsin ve iyi bir izlenim bırakmış olursun.


  • compadrito  (13.02.12 15:31:42) 
Mülakat kısmında yapacağınız iş ile ilgili sohbet etmek isteyebilir. Ben şimdiki iş yerime öyle girmiştim. Karşımdaki adam benden kötü almanca konuşuyordu. Bir de hangi dilde konuşalım diye sormuştu, ben de siz başlayın ben devam ederim gibisinden bir şey söylemiştim. İnsan çocuk olunca mı bu kadar güveniyor kendine? Şimdi olsam yapmam.


  • SiyamkedisiZorro  (13.02.12 15:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.