[]

izmir gaziemir

gaziemirde çalışan birinin alaçatıda oturuma ihtimali nasıl ?
maps den baktım 78 kilometre diyoda gidilir gelinirmi ? kaç dakka tutar arabayla ?
nerde oturulsa iyidir ?
yada gaziemirde çalışcaksdan izmire taşınmanın ne anlamı var gibisinden bi durummu var ?

edit;
araba /motosiklet var diyelim, şu an istambulda 1 saat harcıyorum işe gitmek için zaten

 
size ait bir aracınız varsa neden olmasın


  • everyone looks so good from here  (13.02.12 10:00:05) 
özel araç ile yakıt gideri sorun edilmeyecekse olabilir. zira yolun büyük kısmını otobanda geçireceksiniz. ama otobüsle falan olmaz o iş.


  • Jaaaccckk  (13.02.12 10:01:34) 
gaziemir'de oturuyorum ve alaçatı'ya da çok gittim geldim. iş için otobüsle falan gidilecek bir yol değil. kendi araban olacak, yakıtı da takmayacaksın kafana anca öyle.

artık izban var, gaziemir'den alsancak 20, karşıyaka 35 dakika falan sürüyor.
  • astaroth  (13.02.12 10:08:04 ~ 10:08:23) 
gidilip gelinmez, 3 gün sonra bayılırsın. Gaziemirde oturacaksın. Paran çoksa sahil evlerindeki villalarda oturucaksın, otoyoldan gidip geliceksin.


  • azurre  (13.02.12 10:21:16 ~ 10:21:57) 
ne yapacaksın alaçatıda oturup hafta sonu filan gidersin çok istiyorsan. Daha çok alsancak gaziemir hattını düşün bence.


  • nedendir bilinmez  (13.02.12 11:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.