[]

adnan oktar ve hatunları

ya bu adam bu kızları nerden buluyor_? bir de bu kızlarla takılıyormudur bu_? aklım almıyor ya. sayfalarına bakıyorum şeyh alptuğ berke, yok şeyh bilmemkim. heriflerin tipler ise tam playboy. fotoların altlarında hatunlar maşallah hocam çok yakışıklısınız inşallah birgün görüşürüz hocam falan filan. hani hatunların fotolara bakıyorsun hepsi de taş. neler dönüyor olum çok merak ediyorum.




 
bu adam bu kızları nerden buluyordur bi fikrim yok ama proramda eğer " beni ne kadar seviyorsunuz" gibi sorular soruyorsa, mutlaka programdan sonra "ee kızlar akşam ne yapıyoruz?" sorusunu ondan beklerim.


  • Kreuzberg  (12.02.12 14:56:18 ~ 15.02.12 22:12:22) 
kızların hepsi manken ajanslarından alınma program başına ücret ödeniyor. ama ajanslar türk değil yurtdışındaki ajanslardan getiriliyor.. polonyalı, rus vs.. sizde o kadar para olsa daha güzellerini bulursunuz. parayla kadın aynı anda gelir bunu unutmayın


  • inayet prensi  (12.02.12 14:58:56) 
abi parayı basıyorlar. bir de unutmayın bir çok ünlü bu adamların yanında çıktı ilk defa.


  • metehan01  (12.02.12 15:12:11) 
hatta ve hatta yabancı kökenli 2 arkadaşım da oraya çıkıp 200er lira almışlardı bir saat o masada oturmak için. tabi ki ajans vasıtası ile.


  • barkopasa  (12.02.12 15:20:57) 
  • 90lar türk pop  (12.02.12 15:26:06 ~ 15:26:23) 
aşağıya bazı linkler ekleyeceğim. haberler bu cemaatle bir takım bilgiler içeriyor. ama bunlar sadece bir kısmı tabi, araştırırsan daha onlarca yüzlerce haber var eski gazete arşivlerinde.

webarsiv.hurriyet.com.tr
arsiv.sabah.com.tr
webarsiv.hurriyet.com.tr
  • yokumbenburda  (12.02.12 15:39:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.