[]

eski sevgili ile ilgili mühim bi soru

Sevgili duyuru halki, pesinen söyleyeyim özet gecemiyorum. biraz uzun olacak umarim sikmaz..

Bundan yaklasik 2 ay evvel, 2,5 yil birlikte oldugum kiz arkadasimla ayrildik bazi sebeplerden ötürü. Daha dogrusu ben ayrildim. Uzun zaman önce bitirmistim kafamda bu iliskiyi, ama ayrilmak istedigimi söyleyemiyordum bi türlü. Neyse uzatmaya gerek yok ayrildik bitti. Kiz arkadasim beni geri kazanmak icin cok ugrasti halada ugrasiyor. ama ben istemiyorum artik sevmiyorum maalesef. onu cok üzdügümün farkindayim ama bunca zaman sirf benimle mutlu diye mutlu olmaya calistim. kendi mutlulugumdan fedakarlik ettim, o mutlu diye bende mutlu olmaya calistim. kendimden cok onu düsündüm. neyse soruma geceyim. simdi bu kiz durmadan beni ariyor, mesaj atiyor. cevap vermemezlik yapmiyorum, aciyorum konusuyoruz gayet normal. muhabbet bi süre sonra "seni unutamiyorum, aklimdan cikmiyorsun, ne olur geri dön bana" tadini aliyor. dün eve kadar geldi, asagi iner misin seni cok özledim dedi. gittim yanina öptü falan, hediyeler almis kabul etmek istemedim zoraki aldim artik. bi not birakmis. beni sinemaya davet ediyor. cevaben gelemem dedim, gelirsem sana ümit vermis olurum, onu da yapmak istemem. maalesef ben seninle olmak istemiyorum artik diyorum. o kadar yalvariyor ki anlatamam. an itibariyle mesaj atip duruyor, ne olur gel benimle sinemaya diye.. ne yapmali ne etmeli bi akil verin. benim bu arkadasla bir araya gelmem mümkün degil artik onu belirteyim. siz olsaniz benim durumumda, ne yapardiniz?


 
(bkz: stalker) durumuna doğru gidiyor sanırım. telefonlarına çıkma bence.


  • 55poseidon55  (11.02.12 21:17:26) 
öfff ben de böyle bi olay yaşadım herif 1 sene peşimi bırakmadım ve hep taciz etti yani seninki yine masum masum yalvarıyor bendeki bela çok fenaydı. savcılıklara kadar uzadı iş anca öyle son buldu yani :(
bence kendisine uzuncana bir mail at burada yazdıkların gibi şeyler yaz ve bir daha telefonlarına vs cvp verme. zamanla unutur.

  • neira  (11.02.12 21:17:31) 
kardeşim bu tür durumlarda karşı tarafı kırmaktan başka çare yok. dediğine göre kızlaftan anlamıyor.

yüzüne karşı,gözlerinin içine bakarak. seni sevmiyorum. hatta başkasını seviyorum. lütfen beni arama. yeter bktım artık. seni istemiyorum ... diyeceksniz hala yok mok derse senden tiksiniyorum diyebilrsin.

amaç sana öfkelnemesini ve senden nefret etmesini sağlamak. başka şekilde olmuyor.
  • mahone  (11.02.12 21:22:14) 
Başkasından hoşlandığını, görüştüğünü söyle. Bunu söylersem daha çok üzülür ve ben onu üzmek istemiyorum deme, zira onun üzülmesi ona geri dönmeni sağlayacak olsaydı çoktan dönerdin zaten. Hiçbir şey hissetmiyorsan yapacak bir şey yok. Bu durum onun da üzülmesini engeller ve belki seni unutmaya karar verir o da. Kesin çözüm müdür bilemiyorum ama dene bence.


  • hubris  (11.02.12 21:22:28) 
umursamaz davranırdım. senden nefret etmesini sağla bir şekilde. acısı uzun sürmez. sinema işide sakat hacı. benden söylemesi.


  • dokuzonbeş  (11.02.12 21:22:31) 
sinemaya gitme. karanlıkta, abazanlıkla falan işler boka sarabilir.

kendisiyle bir kafede falan buluş. bir avm'de.açık açık bundan sonra telefonlara falan çıkmayacağını söyle. onu üzmek istemediğini ve mecbur bıraktığını.

ha ama eğer bana sorarsan ne yapman gerektiğini; bence hiç ama hiç umut vermeden telefonlaırna çıkmaya, mesajlarına cevap vermeye devam et. zamanla azalır kızın arayışları.
  • sen git ben geliyorum  (11.02.12 21:26:00) 
başkası var beni arama de.

evet nefret edicek, çok üzülücek ama başka çare yok.
  • kenar  (11.02.12 21:27:56) 
başka çare yok diye bir şey yok. başkası var falan deme. adam gibi karşına al ve uzatırsa aramaya devam ederse telefona çıkmayacağını, mesajını okumadan (okumadan kısmı çok önemli) sileceğini söyle. başkası var falan deme.


  • sen git ben geliyorum  (11.02.12 21:34:36) 
bence de yalan söyleme ne alakası var , 2.5 yılını paylaşmışsın. sen git ben geliyorum'un yazdığı şekilde yap ve gerçekten uygula ararsa açma mesajına cevap verme görüşme işte bir daha. yolunu kesecek hali yok.


  • layer26  (11.02.12 21:38:25 ~ 21:38:42) 
hatun kapıya dayanmış beyler, yolunu kesecek hali yok demeyin. kapıya kadar gelen hatun yol da keser.


  • hubris  (11.02.12 22:04:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.