[]

leyla ile mecnun benjamin

spoiler içerir.

anlamadığım bir nokta var son bölümde. benjamin gelecekten gelmiş.

benjamin bu zamana kadar dedeye beni geçmişe gönder ihtiyar diyordu, birlikte mecnuna karşı oynadıkları oyunda da bunun için iddiaya girmişlerdi hatta. mecnun 1 yıl boyunca konuşmamış, benjamin sahilde onu bulunca da geçmişe gitme fikrini aklına sokmuştu, dedenin tepkisini görmek için.

şimdi benjamin gelecekten geliyorsa bu sahnelere ne diyeceğiz? benjamin geçmişe gidip sevdiği leylayı son bir kez görmek istiyordu, ortada bir mantık hatası mı var?

 
hmmm evet senaryonn orasında bi hata yapmıslar


  • neira  (11.02.12 18:00:21) 
Gelecekten geliyorsa geleceği aynı zamanda geçmişi oluyor :)

Şöyle ki; dün 2020'deydin, bugün zaman makinesine atladın 2012'ye geldin diyelim. 2020 de olsa dün dünde kaldı.

Yani geçmişte 2020'deydin, günümüzde 2012'desin, gelecekte yine 2020'de olacaksın.
  • dave87  (11.02.12 18:00:35 ~ 18:05:27) 
ben anladığım kadarını anlatayım; benjo bugüne gelmiş, yani bugüne gelmiş 5234'e kadar beklemeye çalışıyor, galiba tur bindirmiş durumda ya da geçmişe sahiden gelmiş. tekrar kendi dönemini bekliyor ama dededen beni geçmişe gönder diyerek aslında tur bindirmeden öncesini, geriye doğru gidip kız bunu terk etmeden önceye kadar geriye gitmek istiyor, gibi bir şey.

dizi abi ya, ne mantıklı ki
  • pomolilik  (11.02.12 18:01:29) 
senaryonun tutarlılığı pek sallanmıyor. başka başka hatalar bir sürü var.


  • mlky lvn  (11.02.12 19:12:15) 
Absürt komedi zaten normaldir.


  • Geceler  (11.02.12 20:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.