[]

fm 2012 taktik/genç yetenekler

sevgili menajer kardeşlerim, bugün galatasaray'a teknik direktör olarak atandım. öncelikle çok mutluyum. oyunu geçmişten beri biliyorum. ancak öyle çok profesyonel bir biçimde oynamışlığım olmadı. şimdi ciddi ciddi oynamak istiyorum. ancak gol yollarında çok sıkıntı çekiyoruz. orduspor'la 0-0 berabere kalmam bardağı taşıran son damla oldu. başganla aramız bozuldu. transfer bütçemiz çok yüksek olmadığından dolayı şöyle en fazla 2m'ye alınabilecek genç yetenekler arıyorum. bir de siz oyunda taktiği nasıl belirliyorsunuz? 4-4-2 veya 4-5-1 falan olmasını neye göre karar veriyorsunuz? bana oyunla ilgili verebileceğiniz öneriler neler?

not: sözlükte fm 2012'deki genç yetenekler başlığına baktım oranın linkini vermeyin.


 
Rubén Rochina, poacher oynat. bir de target man yaparsan ayağına ver topu, çok iyi dribblingi var. 1.8'e alıp 26'ya satmamışlığım var kendisi 2 yıl içerisinde.


  • rufflar  (10.02.12 18:25:54) 
hileye kacsa da sunu onerebilirim (bkz: fm genie scout)

taktigini de en mantiklisi elindeki kadroya gore belirlemek. mesela felipe melo'nun en iyi oynadigi yer dmc mevkisi ise onu oraya koyacaksin, creativity ve passing'i iyi olan bir oyuncunu da playmaker yap (selcuk inan olabilir bu mesela). gol sikintisi yasiyorsan cift forvet kullan.
  • tom riddle  (10.02.12 18:26:01 ~ 18:28:45) 
@the_wooden_one panpa valla sezon başı 2,9m kopartabildim başgandan. o elmander'i hiç gözüm tutmadı zaten. baros da 2 tane friendly oynadı üçüncüsünde sakatlandı 3 ay falan yoktu. daha sezona yeni başladım ben de. ara transfer'e gelemedim. bu arada ankara'dan sevindirici haberle döndüm. ankaragücü'ne 2-1 çaktım.
senin taktik baya saldırganmış yalnız. ben 4-5-1 oynatıyorum 1 dm 1 amc var diğerleri orta sahada. belki ondan gol bulamıyorumdur. bir de öyle denemek lazım. muslera'yı kakalamaya çalışcam bakalım. yabancı kontenjanında sıkıntım yok aslında ama 15m iyi para. sinan bolat varken hele.

  • yigitkaraca  (10.02.12 18:45:37) 
Hocam çok az daha para koyarsan Darwin Quintero var. İnsanlık dışı bir performanas sergiliyor. 2013 yazında aldım 3.5 civarıydı sanırım. CL'de 13 gol attı 10 maç. Ligde 40 civarı golü vardı. Tam hatırlamıyorum ama o seneyi 50 civarı golle tamamladı. Maç kaçırdığını hiç hatırlamıyorum. Lacine Traore'yi de aynı anda 5-6 milyona aldım ama oyunun başında daha ucuza alma şansın varsa o da olabilir. Ama bi Quintero değil.


  • waboose  (10.02.12 22:08:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.