[]

duyurunun nesi var böyle?

hey dostum senin derdin ne ha?
iş yerinde ara verdiğim zamanlar duyuruya giriyorum ama burası da ölmüş be arkadaş. 10 dk arayla f5 yaptığımda hiçbir şey değişmiyor.
sözlükte şuranın reklamını falan yapın hatta ssgye ödeyin 5 milyar günlük reklam parasını, bi gün herkes öğrensin şurayı patliyciiim.


 
boşver ya. cumartesi akşamı istiklal'de yürürken ansızın ara sokağa girip nefes almak gibi burası. o binlerce kişilik güruhun buraya akın ettiğini düşünemiyorum. iti var, uğursuz var, trolü var. boşver iyi böyle.


  • sir gawain  (10.02.12 16:19:49 ~ 16:20:17) 
nesi var ki?
gayet iyi.
son zamanlarda dediğin artış oldu sözlükteki kullanıcı sayısının deli gibi artmasına paralel olarak. ama gene de buraya yardımsever insanlar geldiğinden her halükarda burası kalitesini korumayı başarıyor. buranın demirbaşlarından biri olarak görüşüm bu.
  • baldur2  (10.02.12 16:30:53) 
işte sorun sorun diyorum ben de okuyayım :))


  • neira  (10.02.12 16:32:19) 
ben de öyle duyuru f5'çisi olduğum zaman işsiz olduğumun farkına vardıydım :)


  • dieselsingle2  (10.02.12 16:33:17) 
illa ki duyuru'da bir moderatör online oluyor yav.

çok kişi olunca duyuru işlevini yitiriyor, az kişi olunca güncelliğini yitiriyor. aradaki dengeyi iyi kurmak lazım. genelde duyuru o denge civarında zaten bence. bugün gerçekten az soru geldi ama ben de fark ettim. daha geçen hafta koyduğum bir ilan ise 30 dakikada ikinci sayfaya düşmüştü ama :)
  • deckard  (10.02.12 16:52:09) 
o elemanların gidiş sebebi belli, artık kesinlikle geyiğe tahammül yok burda. ufak bir laf sokma vs olsun direk siliniyor cevap.
sözlükten de katı oldu burası :)

  • dieselsingle2  (11.02.12 08:46:29) 
geyiğe müsamaha gösteriyoruz bence. ciddi sorulara geyik cevaplar gelmeye başlayınca silebiliyoruz çünkü adam ciddi ciddi cevap bekliyor. ama geyik açılmış sorulara tolerans var. misal geçen gün want2die sevilip sevilmediğini sordu. ya da geçenlerde biri bulmaca tarzı şeyler sordu. geyik var da, yapan çok yok :(


  • deckard  (11.02.12 13:29:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.