[]

Harddisk parçalarının büyüklüklerini değiştirmek

başlıktan da anlaşılabileceği gibi harddisk parçalarının büyüklüklerini değiştirmek istiyorum. bunu yapmamamı sağlayabilecek bir program var mıdır? nasıl yapabilirim?




 
partition magic var. başka da vardır. gayet kolay açıp resize diyorsunuz. hafif riskli ama, elektrikler falan kesilirse problem olucaktır biraz sürüyor çünkü. ben 10-15 kere yapmışımdır daha bir sorun yaşamadım. yine de sorumluluk kabul etmem :)

edit: ulan yanlışlıkla gizle ye basmasaydım en üstte ben olucaktım ya neyse.
  • talemon  (11.08.08 19:40:25 ~ 19:41:23) 
Bedava ve gayet başarılı alternatiflerle yapmak isterseniz şayet Parted Magic işinizi görecektir. CD'ye yazmak için ISOsunu veya USB için olan versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Daha sonra CD'den boot ettiğinizde(sistemi CDden başlattığınızda) karşınıza çıkan sistemde "GParted" ile her şeyi yapabilirsiniz. *** Çok önemli dosyalarınız varsa, işlem öncesi backup almanız her zaman faydalı olacaktır. ***

partedmagic.com

iso'yu cdye yazmak için ise yine bedava olan ImgBurn'u kullanabilirsiniz:

www.imgburn.com

Kolay gelsin.
  • silhouette  (11.08.08 20:40:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.