[]

Avea ayarı - Necefli maşrapa

Bilmeyenler için:
www.youtube.com

Ne ki bu ben bir şey anlamadım?

 
  • hollowlife  (10.02.12 00:37:57) 
dinozor testi gibi olmus tey tey :)
necefli masrapa eskiden trtnin tek kanalli oldugu zamanlarda teknik aksaklik ciktigi zaman ekran bos kalmasin diye gosterdikleri meshur bir objedir. bir de iznik cinili tabak ve manavgat selalesi resmi vardi yanlis hatirlamiyorsam, bunlar bir de bu resimlere yani fotograflara kameranin zoom etmesiyle gosterilirdi, bu sebeple bazen duzgun de durmazdi ekranda yamuk dururdu, okuzun trene baktigi gibi az bakmamistik.

  • artisnot  (10.02.12 00:47:31) 
avea'nın son reklamı (hani sarı bir jip ile geliyorda optik "abi bu çok yakar" diyo ya), turkcell'in "4 çeker" reklamını karalamaya yönelik bir reklamdı. turkcell'in müracaatıyla aveanın reklamı yayından kaldırıldı.
avea da senin linkini verdiğin reklamı yayına soktu. altyazıda da "fasulyeyi biraz kızdırdık" diye bir ibare var.
yani kendini fasulyeden sanan turkcell bizim reklamımızı kaldırttı, bizde onun yerine yayını bozduk gibi bir reklam koymuşlar.
bence oldukça yaratıcı.
  • etna  (10.02.12 08:10:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.