[]

coca-cola kırmızı kasa'dan sinema bileti almış olan var mı?

eğer varsa puanımla bileti aldıktan sonra ne kadar zaman içinde kullanabiliyorum? ayrıca bu bedava bileti nasıl temin ediyorum?




 
asal Bilgiler



-Sinema bileti kodu Tüm Cinebonus Sinemalarında 30 Haziran 2012 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 30 Haziran 2012 (dahil)’e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

-Sinema bileti kodunuzu dilediğiniz 3D hariç, 35 mm formatındaki tüm filmler ve seanslarda kullanabilirsiniz.

-Aldığınız hediye çeki hediye alımı sırasında sorulan ekranda tercihinize göre SMS ile cep telefonunuza ya da e-posta ile bildirdiğiniz e-mail adresine gönderilecektir.

-Cep telefonu hattınıza getirdiğiniz kısıtlama ile SMS ile gönderilen hediye çeki kodunun cep telefonunuza ulaşmaması ya da e-posta ayarlarınızdan kaynaklanabilecek bir nedenden gönderilen kodun bulunduğu e-postanın junk(spam) klasörüne düşmesi nedeni ile teslim edilememesi durumundan Sponsor sorumlu değildir.

-Sinema bileti kodunuzu sinema gişelerinde herhangi bir ücret ödemeden yer bileti ile değiştirilmesi gerekmektedir. Bu işlem için aldığınız hediyenin size e-posta ya da SMS aracılığı ile verilmiş olan kodunu Cinebonus gişelerinde yetkililere bildirmeniz gereklidir.

-Bu işlem sadece sinema gişelerinde yapılabilir, internet veya telefon ile yapılan bilet satın alımlarında kullanılamaz.

-Sinema bileti kodunuz koltuk seçiminde öncelik sağlamamakta, salonların dolu olması durumunda bilet verilememektedir.

-Sinema bileti kodunuz bilete çevrilirken filmlerde uygulanan yaş sınırlamaları göz önünde bulundurulacaktır.

-0-3 yaş arası çocuklar ise Cinebonus kurallarına göre hiçbir şekilde sinemaya kabul edilmemektedir.

-Sinema salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek kabul edilmemekte ve salonlara alışveriş poşetleri, fotoğraf makinesi ve kamera ile girilmemektedir. Film başladıktan sonra salonlara misafir alınmamaktadır.Yalnız bunlarla sınırlı kalmamak üzere aldığınız kod ile gideceğiniz salonda uygulanan tüm kurallara uymanız gerekmektedir.

-Kazanılan sinema bileti kodları paraya dönüştürülemez veya başka bir kampanya veya promosyon ile birleştirilemez.Aldığınız her sinema bileti kodunu sadece 1 kez kullanabilirsiniz ve 1 film ile seans için geçerlidir.

-Sinema bileti kodları sınırlı sayıdadır.

-Sinema biletinin kullanımına kadar saklanması kazanan kişinin sorumluluğundadır, Kodunuzun kaybolması halinde sorumluk kabul edilmemektedir.

-Sipariş onayından sonra iade mümkün değildir.

-Cinebonus herhangi bir bilgilendirme yapmadan film, salon ve seans değişikliği yapma hakkına sahiptir.

-Cinebonus güvenlik ve huzuru korumak amacıyla bilet vermeme hakkına sahiptir.

-Bu hediyeyi alan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır.

-Sipariş onayından sonra iade mümkün değildir.
  • sutlu nescafe  (09.02.12 19:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.