[]

kablolarınız düğüm olmasın diye ne gibi yöntemlere başvuruyorsunuz?

kulaklığımın kablosu her seferinde düğüm olmasın diye ipodumun etrafına sarıyordum. üstelik son derece gevşek bir şekilde sanıyorum ancak kablonun dış katlanı resmen delinmiş, iç telleri gözüküyor. ne yapıcaz? sizin çözümleriniz neler?




 
yok sen anlamadın istediğim şeyi
benim kendi kadifeden kesem var zaten, olay o değil. kablo boşta bi kesenin içinde durunca düğüm oluyor, ipod a sarınca da kablosu zedeleniyor.

  • neira  (09.02.12 16:33:22) 
şey yapsanız.hani bu küçük teller oluyo ya kuruyemiş paketlerinin ağızlarında falan.kabloyu dikkatlice katlayıp fazla sıkmadan o telle sıkıştırırsanız gayet de güzel olur bence.


  • Skey295  (09.02.12 16:36:24) 
Kablo düğüm olmasın diye düğüm olmayacak ve aşınmayacak kablolu bir kulaklık alıyorum :) Şaka değil, atıyorum Brainwavz M2 gibi bir kulaklıkla hem sizdekisine göre manyak bir ses kalitesi farkı hem de kolay düğüm olmayacak bir kulaklık alıyorunuz. mp4nation.net


  • jesterdvine  (09.02.12 16:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.