[]

Garip Garip Sorular

efenim dün gece gördüğüm garip bir rüya beni mevzu hakkında biraz düşünmeye itti. gerçeği söylemek gerekirse şu vakitte gördüğüm rüyadan hatırladığım kısımlar çok az. neyse böyle klasik bir girişin ardından sorulara geçeyim

1-) rüyamda hiç bir şekilde tanımadığımı düşündüğüm iki insanı gördüm. rüyanın ilk kısmı ilkokul üçe kadar öğrenimimi gerçekleştirdiğim köy ilkokulunun bahçesinde cereyan etmekte idi. burada oldukça psikopat bir genç çocuk vardı. şu an tam olarak hatırlayamıyorum lakin yaptığı şeyler rüyadaki benim şaşkınlık ve biraz da korkarak karşıladığı eylemlerdi. rüyanın ikinci kısmında(ki bu ikinci kısım mevzusuna dair ayrı bir soru soracağım ilerleyen paragraflarda) kendisi ile hapiste karşılaştık. büyümüştü yaklaşık 30 lu yaşlarda idi. doğal olarak hapiste de psikopatlıklar yapıyor ve kaçma yolları arıyordu. hapisteki odanın zemini tamamen sigaralardan oluşuyordu. ilk başta kendisiyle aynı odaya düştüğünde çıkaramama rağmen, yaptığı manyaklıklardan ötürü rüyadaki ben mevzubahis kişinin o çocukken karşılaştığım psikopat olduğunu anladı. rüyada tanımadığım ikinci kişiye dair soruyu ikinci soru olarak soracağım lakin bu ilk soruda soracağım şey hiç bir şekilde tanımadığın birini rüyada görmek ne kadar oalsıdır. daha önce bir tanıdığım, benzer bir rüya görmüş ve bir kaç gün sonra rüyasıdna gördüğü adamı sokakta görmüştü. veya bu gördüğüm kişi daha önce yolda yürürken gördüğüm fakat pek fazla önemsemediğimden dolayı hafızamda yer etmemiş lakin bilinçaltımın hatırladığı bir şahıs olabilir mi.

2-) konuya dair ikinci soru da şöyle, yukarıda bahsettiğim rüyanın ilk kısmında okulun bahçesinde yine hiç bir şekilde tanımadığım bir kadın ile cinsel münasebette bulunmak suretiyle çok uzun süreden sorna rüyada ejakulasyon olayı ile karşılaştım. bu konuya dair sorum da şu, rüyada ejakulasyon normal masturbasyondan çok daha farklı cereyan ediyor sanırım. çünkü rüya esnasında beyin sinyalleri öyle bir şekilde yolluyor ki gerçek anlamda bir cinsel birleşmede olduğunu sanıyor rüya gören kişi. sorum şu, eğer beyin ya da her neyse bu şekilde bir zevk ve yalandan gerçeklik durumu ortaya koyup vücudu buna inandırabiliyorsa bunu kontrol altına almak ve sadece cinsel birleşme anlamında değil herhangi bir durum için onu oluyormuş gibi vücuda hissettirebilirmek mümkün olabilir mi?

3-) konuya dair üçüncü sorum ise rüyanın ilk ve ikinci kısımlarına dair. bazı sinema filmlerinden veya çeşitli yapımlardan görülen rüyaya devam edebilme yetisi olabileceğini görmüşlüğüm var. yukarıda bahsettiğim rüyanın ilk ve ikinci kısmı da benzer bir duruma tekabül ediyor. rüyanın ilk kısmının geçtiği ve rüyayı gören kişi olarka ergenlik döneminde bulunduğum dönemdi. ejakulasyon sonrası uyanmam ve temizlenmem neticesinde yeniden uykuya dalmam sonrasında rüyanın ikinci kısmı diye nitelediğim hapishane kısmını gördüm. bu şekilde görülen rüyaya devam edebilme olayı da kontrol altına alınabilir mi acaba? (lucid dreaming diye geleni meşe odunuyla kovalayacağımı biliyor muydunuz?)

4-)ağlasam sesimi duyabilir misiniz mısralarımda klsdjfklasdjfal?:)

 
1.Sanırm o rüyalarındaki psikopat insan sen kendinsin teletabi.O senin aynen fight club taki Tyler ın. Ilkokul da kötü birşey mi oldu ? bastırdığın öfkelendin birşey mi yaşadın ?


  • chaud  (11.08.08 16:28:26) 
lucid dreaming diyeni neden kovalıyorsun ki, bununla ilgili zaten sordukların, mümkün yani bu durumda dediklerin, konuyu daha derin araştırmaya kalıyor sadece.. Şimdi geriye geçmişini sorgulamak kalıyor o zaman...

Şöyle bir başlık var bir de:
(bkz: ruyaya kalinan yerden devam etme cabasi)
  • ermanen  (11.08.08 16:55:54 ~ 17:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.