[]

Şunları Kağıt Dışında Bir Şeye Bastırmak

Ne bileyim böyle buzdolabı magneti filan gibi bişey yaptırmak istesem... Ama 100 tane 1000 tane değil de birer tane. Nasıl yaptırırım?




 
nerede yaşıyorsunuz? bunları ofsetler falan yapar yada fotoğrafcılar magnet gibi şeylere baskı yapıyorlar oraları deneyebilirsiniz istanbulda sirkecinin orda bi sürü baskıcı matbaacı var oralarda yapan birisi mutlaka çıkar.


  • basond  (09.02.12 11:03:52) 
matbaalar tek adetlik bir şeyle uğraşmıyor, yok kalıp masrafı yok şu yok bu. daha pratik bir yol var mı? gerekirse magneti ben bulup yapıştırırım. sert ve parlakça bir malzemeye kaliteli bir baskı olsun istiyorum sadece.


  • nop  (09.02.12 11:24:31) 
magnet yaptırmak çok kolay. bu resmi ozalitçide ya da fotoğrafçıda güzel bi kağıda bastırıp daha sonra mıknatısa yapıştırabilirsin. mıknatıs nerede satılıyor bilmiorum ama :P internette görmüstüm kendi magnetini yap falan diye


  • neira  (09.02.12 12:04:51) 
tşört baskıcıları ek olarak bu tip işler de yapıyor bazen.


  • kediebesi  (09.02.12 12:21:36) 
  • isyankar tosbaga  (09.02.12 13:12:23) 
bu kupaya baskı nanesi var ya. evlenenler filan yaptırıyor fotoğraflarını... benim gördüklerimin baskı kaliteleri hep çok dandikti. bunu adetsiz olarak jilet gibi yapan bir yer var mı?

edit: fotoğraf değil, resimdeki gibi monokrom bir figür bastırmak istiyorum
  • nop  (09.02.12 13:21:37 ~ 13:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.