[]

Zaz Çalmayan Kitapçı Arıyorum

Uzunca zamandır karşılaştığım sorun artık istifra edicem onun için soruyorum. allahaşkına biri üstüme toprak atsın ya da yardımcı olsun... Dün gene kitap almak için gittiğim B.çekmece ve Beylikdüzü bölgesindeki tüm D&R ve İnkılap Kitapevlerinde her zamanki gibi Zaz çalıyordu. Las Passants, je veux, le long de la route, port coton, dans ma rue vs. bitiyor tekrar baştan açıyorlar, özellikle bekledim ama ne çare playlisti repeat'e almışlar. Aylardır kitapçılardaki bu durum beni oldukça rahatsız etmeye başladı, artık. Amaçları ne Zaz'ın reklamını yaparak albümünü mü satmak onu da anlayamadım...

Soruma geline Beylikdüzü, B.Çekmece, Avcılar tarafında bu ZAZ'ı henüz keşfetmemiş kitapçı var mı bildiğiniz?


 
evinde oku kitabını.


  • sndnzr  (09.02.12 06:57:09) 
güldüm, haklısın bu saatte


  • excusez  (09.02.12 06:59:47) 
@sndnzr: kitapları karıştırmak beğendiklerimi de almak için gidiyorum. Zaten fazla kitap okuyorum bu aralar fazla asosyal olmaya başladım. Hali hazırda okumaya devam ettiğim iki tane polisiye roman var.


  • wertyu  (09.02.12 07:08:37 ~ 07:10:39) 
polisiyelerin adını alabilir miyim, sürürkleyici polisiye cinayet romanı arıyorum ben de. ama önerilenleri hep okumuşum.


  • bitter cikolata  (09.02.12 07:27:43) 
remzi kitabevi 2 haftadır aldığı kararla sadece klasik müzik çalmaya başladı bilginize.


  • çılgındünya  (09.02.12 07:28:58) 
@bitter cikolata: jean christophe grange - le vol des cigognes (leyleklerin uçuşu) okumuşsundur gerçi bana da arkadaşlar tavsiye etti bu fransız yazarı. tüm kitapları polsiye gerilim sevenler için birebir. okumadıysan şiddetle tavsiye ederim tam da istediğin gibi sürükleyici.

-birde başlamaya üşendiğim hediye gelen bi kitap vardı, uzun zamandır evde duran. "ahmet ümit'ten - kavim" yerli edebiyatı pek sevmem ama bu güzel geldi. henüz başlamama rağmen...
  • wertyu  (09.02.12 09:11:11 ~ 09:15:27) 
ikisini de okudum :(


  • bitter cikolata  (09.02.12 09:13:50) 
@thefin:laptopun klavyesine kola döküldü kardeşim ekran klavyesinden yazıyorum zor oluyor. ama zor da olsa alıştım gibi. kusra bakma... şunu yazması bile inan 5 dakikamı alıyor. çünkü mouse da dandik.)

ayrıca dikkat ettiysen tdk kardeş sen de yazım yanlışları yapmışsın.
"bir de istifar değil istifra demek istedin heralde."
*derken "heralde" yerine doğru kullanım şekli olan "herhalde" demek istedin sanırım. ayrıca
-"Kitpaçıya hazır gitmişken bir sözlük bnir de yazım klavuzu da alsana"
*derken "Kitpaçıya" yerine "Kitapçıya", "bnir" yerine de "bir" demek istedin herhalde:)

demek ki neymiş millete ayar verecem diye uğraşırken ayarın kralını yememeye dikkat edecekmişiz.
  • wertyu  (09.02.12 09:47:30) 
allah başka dert vermesin :)


  • karadas  (09.02.12 09:48:09) 
öpüjem yeminlen. şu zaz vs.'yi seven insanları anlamıyorum cidden, zevk meselesidir gerçi ama bağımsız sanat, sokak çalgıcısı, etnik müzik vs. ayağına gayet emperyalizm köpeği piyasa işi adamlar türüyor son zamanlarda. duyunca benim de midem bulanıyor artık.


  • uckac  (09.02.12 10:59:31) 
Zaz her yerde, hakikaten, çok sıktı. Çalıştığım yerde de 4 kişinin telefon melodisi olduğu için anlayabiliyorum. Idefix falan denesen?

Bir de, evet, klavuz da yanlış bir yazım şekli, "kılavuz" olmalı. :)
  • innatedesire  (09.02.12 12:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.