[]

[ mekan ] Download Merkezi ?

İçerisinde en azından 10 gb 'lık veri olan bir ftp sitesi var ve tüm dosyaların indirilmesi gerekiyor. Bunu nerede yapabilirim?

Evde bağlantı limiti var. Bunun dışında nereleri önerirsiniz? Beşiktaş (istanbul) civarında böyle internet cafeler var mı? dehşet bağlantı hızı olan?


 
dizüstünüz varsa üniversitelerde olabilir.
ama şifre varsa arkadaşınızdan falan istemeniz gerekebilir.
download limit varsa o zaman yatar :)


yanız ayıptır günahtır.
  • natnan  (11.08.08 12:02:09) 
iyi de 10 gb veriyi indirmek icin 100 kb/s hizla 29 saat harcamaniz gerekiyor. gunde 2 saatte 15 gun yapar. her gittiginizde 5 milyon verseniz 75 milyon yapar zati. pek feasible gelmedi baga.


  • osuruklu  (11.08.08 12:57:05) 
okul lablarına gitmeyi dene. misal ege üniversitesinde lab'a bağlı olarak 1mb/s+ görmen mümkün olabiliyor.


  • kimlanbu  (11.08.08 13:34:58) 
wireless hizmeti veren cafelerde (starbucks neyin) download hızı çok düşük olacaktır, örneğin beyoğlunda herkes belediyenin hizmetini kullanır ki 20kb/sec geçemezsiniz. internet cafeler de sahibi tanıdık değilse çok pahalıya gelir.

çözüm üniversiteler veya plazalar olacaktır. büyük şirketlerden birinde arkadaşınız varsa wireless şifresini öğrenin ve plazanın altındaki parklarda cafelerde oturun.

üniversiteler genelde 350-400 kb/sec'tır ve diğer öğrenciler de sömürür. plazalarda ise -kendi adıma konuşuyorum- mesai saatinden sonra 1.3mb/sec indirilebilinir.
  • pinkburger  (11.08.08 16:48:00 ~ 16:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.