[]

psikiyatrik ilaç tedavisi

evet deliyim, bu yüzden ilaca başladım bir ay önce kadar ama düzenli olarak terapi de gerekiyormuş bugün öğrendim. ayrıca internetten okuduğum kadarıyla bu ilacın tam anlamıyla etkisini göstermesi en az 2-3 ay kadar sürüyormuş ve doktorum beni ayrıyetten terapi için de çağırıyor. ama hem okulum dolayısıyla hem de kendisi kısıtlı zamanlarda müsait olduğu için en azından yaza kadar gitme taraftarı değilim. şimdik sorum; ilacı kullanmaya devam edip düzelmeyi mi bekleyim yoksa terapiye de gitmem gerekir mi illa?

bu arada ilacı kullandığımdan beri daha rahat hissediyorum ama dediğim gibi takıntılarım devam ediyor hala.

ayrıca ilacın ismi lustral (50mg), her sabah 1 tam ve 1 yarım alıyorum.

ayrıca o nası başlık lan.

 
terapiye gitmen, tedavi süreni kısaltır.

bu tür ilaçları çat diye bırakamıyorsun. ne kadar uzun süre kullanırsan, bırakma sürecin de o kadar uzun oluyor. onun için, vaktim yok, yağmur yağıyor, sınavlar çok yaklaştı, gibi bahaneler bulmayıp, terapilere de gitmeni şiddetle öneririm.

geçmiş olsun.
  • turkay  (08.02.12 22:03:31 ~ 22:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.