[]

kedi konusunda fikir vericiler toplaşın hele

inanamıyorum kendime ama kedi sorusu soracağım.

şimdi iki tane dombik kedim var. biri dişi biri erkek kısırlaşırılmış. erkek olan insanımsı bir hayvan. kabı kirliyken falan tuvaletini tutar. dişi olansa aşırı titiz.

normalde sevgili ve beni paylaşmıştı bu dondirikler. erkek kedi beni, dişi kedi sevgiliyi oyuncak etmişti kendine. şimdi son bir buçuk haftadır sevgilinin anne-babası bizde misafir. pazar günü ve bugün yani toplamda son 4 günde 2 kez bu tontirik kafalardan biri (ki yüksek ihtimal dişi olan)mutfak lavabosuna kaka yaptı.

şok içerisinde olmam anlaşılır herhalde. sevgilimin annesi evde misafir ve benim kedim mutfak lavabosuna sıçıyor. üstelik kadın gayet titiz.

şunu da belirtmekte fayda var. bu dobalaklar ilk kez görmüyor bu insanları. daha önce de geldiler ve çok sevmişlerdi pisicanlar. hatta gittiklerinde günlerce aramışlardı. bu sefer de aynı şekilde. yerlerde yuvarlanıp göbek açmalar vs.

şimdi her ne kadar ilgimizi eksik etmesek de az da olsa ilgimiz bölünüyor tabi. başbaşa olduğumuz gibi ilgi gösteremiyoruz tombullara. acaba sadece bu nedenle mi yaptılar bunu, yoksa hastalar mı? yani bana pek hasta gibi görünmüyorlar açıkçası. ama bir de size danışayım dedim.

genel fiziki durumlarında herhangi bir değişim olmadığını da belirteyim.

 
kıskançlık durumları, tepki gösterme, güç gösterisi falan olabilir.


  • mr fusion  (08.02.12 21:51:44) 
psikolojikdir :) bizimki de eve misafir gelince, banyoya yaklaşanlara saldırıyor. fakat diğer yerlerde kucaklarına çıkıp uyumaktan çekinmiyor.

bir de, sizin durum için, kedinin kumunu, kabını ve mutfak lavabosunu iyice temizleyin. lavaboda kendi kokusu kalırsa, orayı kullanamaya devam edermiş. kumunu ya da kabını yeteri kadar temiz bulamadıysa da, kendisine kullanacak yeni mekan bakarmış.
  • turkay  (08.02.12 21:58:20) 
dişi kediler acayip inat hayvanlardır benim var ordan biliyorum. yani büyük ihtimalle ilginizi eksik ettiğiniz için yapmıştır.


  • isimsiz uye  (08.02.12 22:11:14) 
ilk soracağınız soru suç mahallinin (yani mutfak lavabosunun) en çok kim tarafından kullanıldığı. eğer siz kullanıyorsanız ve oğlanı ihmal ettiyseniz oğlunuz sizi misafirlerden kıskanıyor. eğer sevgilinin annesi kullanıyorsa kız sevgiliyi annesinden kıskanıyor demektir. ya da misafirlerden biri (büyük ihtimalle sevgilinin annesi) kedilerden herhangi birine eşek şakası yaptıysa (örneğin rahmetli dedemin kediye sigara içirmesi, hayvanın 10 dakika öksüre ökrüre böğürmesi, ardından da dedemin yatağını üç gün tuvalet olarak kullanması) lavabo bir intikam aracı olrakta kullanılıyor olabilir. bir kaç gün sonra durum normale dönecektir.


  • tururo  (08.02.12 22:22:26) 
herhangi bir rahatsızlıklarını belirtmek için de kumun dışına dışkılayabiliyorlar.. Dışkılarında herhangi bir anormallik yoksa muhtemelen kıskançlıktan yapmış olabilir.


  • Laodike  (08.02.12 22:34:36) 
şu sıralar doğal olarak lavaboyu en çok sevgilinin annesi kullanıyor. dediğim gibi fiziksel herhangi bir değişiklik yok. olumlu ya da olumsuz. bence de kesin psikolojik ama kafayı yiycem sebebini bulmak için. bulsam çözücem de zaten. derdim o oldu.


  • kedili madam  (08.02.12 22:48:40) 
kumları odanın ilerisinde mi? misafiri yadırgamışlar işte gittiklerinde düzelirler bence.


  • kediebesi  (09.02.12 02:29:00) 
kum kabı her zamanki sote yerinde duruyor ve tertemiz pür-i pak, en sevdikleri kumla dolu.

ve sevgilinin annesi "amanın!" dedi. fazla bir tepki olmadı neyse ki :)
  • kedili madam  (09.02.12 08:46:56) 
sağlıkları yerindeyse tek sebep kıskançlık. ev halkı alıştıkları hale gelinceye ya da sizinkiler sevgilinin ailesine alışıncaya kadar sürer bu durum. kolay gelsin


  • tururo  (10.02.12 12:21:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.