[]

domain değiştikten sonra girilemeyen bilgisayar

çalıştığım yerde server'ın çökmesi sonucu bir süre önce domain ismi filan değişmişti ve bütün bilgisayarlarda yeni kullanıcılar açılıp yeni domain'e aktarılmıştı filan. şimdi bu işlem yapılmamış olan eski bi bilgisayar kalmış ama bu bilgisayara giriş yapamıyorum şu anda. önceki domain'in ismine x diyelim. şimdiki y olsun. açılış sayfasında x\username geliyor bununla deneyince girmiyor tabii. switch user diyip y\username ve şifreyle girmeye çalıştığımda:
"the security database on the server does not have a computer account for this workstation trust relationship." diyor.
nasıl bu domain'e bağlı bir kullanıcıyla girebilirim? ayrıca şifreyi yanlış girdiğimde yanlış şifre ya da kullanıcı adı diyor ama bilgiler doğru olduğunda üstteki gibi bir uyarı geliyor. yani bi şekilde bağlantı da kurabiliyor gibi ama anlamadım.

ayrıca açılış sayfasında yazan bir hint'e göre herhangi bir domain'e bağlanmadan bilgisayarı açmam için PC\username yazıp şifreyi girmemi söylüyor ama böyle de giremedim. böyle girebilsem domain'in ismini değiştiricem. burdaki username ve şifre hangi username ve şifredir acaba?

bi fikri olan varsa, yazarsa sevinirim.

 
Sadece bilgisayara(local) ait bir hesapla girebilirsin. Bilgisayar_adı\administrator a ait şifreyi bilmiyorsan;
-Hiren boot disk i indir.
-İndirdiğin image ı bir cd ye yaz.
-Sorun yaşadığın bilgisayarda cdyi boot ederek hiren boot u çalıştır.
-Password & Registry Tools>Active Password Changer ı çalıştır.
PC ye ait yerel hesapları görebilirsin. Yönetici hesaplarından birisinin şifresini değiştir.
-Bilgisayarı yeniden başlat.
-Şifresini değiştirdiğin hesap ile login ol.
  • alper kamu  (08.02.12 14:39:20) 
networku çek öyle giriş yap bakalım?


  • ned flanders  (08.02.12 15:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.